Ainulaadne ja huvitav karjäär toob sageli kaasa olulisi eeliseid. See võib tähendada, et sulle makstakse selle eest, et teed midagi, mis sulle päriselt meeldib ja mille vastu oled kirglik. Ägeda töö tegemine võib tähendada ka seda, et oled tööle minemise ees põnevil, mitte ei karda seda. Ja see võib tähendada ka rahulolu, kui räägid perele ja sõpradele õhinal oma tööst, selle asemel et loota, et keegi ei küsi sinu patuselt igava töö kohta.

Kuidas aga kõige huvitavamad võimalused välja noppida? Kuidas leida neid, mis on tavapärasest veidi erinevad? Kuidas teha karjääri, mis ei pruugi isegi tavainimese radaril olla?

CV.ee meeskond kogus kokku kaheksa huvitavat tööpakkumist CV.ee lehelt, mis võiksid anda stardipaugu sinu uuele karjäärile. Vaata järele ja kandideeri sobivale!

Oled avatud väljakutsetele haridusmaastikul? Kindluse Kool otsib endale inimest, kes kujundaks nende arengut ning kel oleks soov luua ja edasi viia tuleviku haridust. Kui leiad, et sinus on juhti, sul on teadmised haridusvaldkonnas ning oled aldis suhtlema ja koostööd tegema, siis oled oodatud Kindluse Kooli kaasaegsesse meeskonda!

Kandideeri tööpakkumisele SIIT.

Optimer, sõrmjätkud, höövlid, press, lihv – kui need sõnad ei ole sinu jaoks võõrad, siis Kehra Puutööstusel on sulle põnev pakkumine! Sinu vastutada oleks puitmaterjali ettevalmistamine ja töötlemine ning puidutöötlemismasina opereerimine. Lisaks saaksid juhendada tootmisjärgu abitöölisi ning hinnata toodangu kvaliteeti ja mahtu. Kui leiad, et puidutööstuse valdkond oleks suurepärane võimalus millegi täiesti uuega tegeleda, siis miks mitte end proovile panna!

Kandideeri tööpakkumisele SIIT.

Oled füüsiliselt heas vormis, teotahteline ja meeskonnamängija? Mevolmet otsib just sind! Uue tiimiliikme ülesanneteks oleksid roostevabast metallist toodete lihvimine ja poleerimine ning valmistoodete komplekteerimine. Omalt poolt pakuvad nad tööks vajalikku koolitust ja väljaõpet ning lisaks ka suurepärast arengukeskkonda. Kusjuures eelnev töökogemus ei ole kandideerimisel määrav, boonuseks on aga huvi metallivaldkonna vastu. Võta väljakutse vastu ja kandideeri kohe!

Kandideeri tööpakkumisele SIIT.

Hea lihasõber! Meil on sulle midagi põnevat – põllumajandus- ja toiduamet otsib enda ridadesse peaspetsialisti, kes vastutab lihavaldkonna ettevõtete ja eraelamus toidu müügiks valmistajate järelevalve eest. Sinu ülesanded hõlmavad hügieeninõuete jälgimist, proovide võtmist ja tulemuste dokumenteerimist. Sobid nende meeskonda, kui sul on veterinaararsti kvalifikatsioon ja praktiline töökogemus. Anna oma panus toiduohutuse tagamisse ja saa osa põnevatest ühisüritustest koos tiimiga!

Kandideeri tööpakkumisele SIIT.

Kas teadsid, et 20% töötajatest kannatab pandeemia tõttu pidevat stressi ja üksildust? Kui just sina tahaksid vastutada Eesti inimeste vaimse tervise eest ja edendada võrdõiguslikkust, siis kuula hoolega! Sotsiaalministeerium on loonud täiesti uue osakonna, et panustada Eesti vaimse tervise poliitika arendamisse ja rakendamisse, mille keskmes on ennetustöö ja õigeaegse abi andmine. Kui sul on teadmised Eesti sotsiaal- ja tervisepoliitikast ning selline erakordne võimalus sind kõnetab, siis oled õige inimene nende meeskonda!

Kandideeri tööpakkumisele SIIT.

Kui kõrgusi ei karda ja ronida meeldib, siis Connecto Eesti pakub sulle ägedat võimalust teha elektripaigaldiste ehitus- ja hooldustöid mastides. Tööd saad teha üle Eesti ja ronida on võimalik kuni 50 meetri kõrgusele. Kasuks tuleb elektrialane haridus või eelnev töökogemus selles valdkonnas. Connecto võimaldab sulle tööks vajamineva varustuse ja vahendid ning lisaks ka vajaliku täiendõppe. Tundub põnev, või mis?

Kandideeri tööpakkumisele SIIT.

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas siis ikkagi raudteid ehitatakse, remonditakse ja hooldatakse? Manpower pakub koos GoTrackiga sulle võimalust ise sellistes töödes osaleda, juhtides rööbasteedel eriveeremi masinat. Lisaks on sul võimalik osaleda laadimis- ja transporditöödel ning panustada ka masinate hooldusesse ja remonti. Töö tegemiseks on vajalik B-kategooria juhiluba, kasuks tulevad huvi rasketehnika vastu ja tiimitöö valmidus. GoTrack pakub sulle vajaliku välja- ja täiendõppe, et saaksid teha huvitavat ja vaheldusrikast tööd. Unistuste töö tegemine on sinu võimuses!

Kandideeri tööpakkumisele SIIT.

Sul on silma sisekujundusele ja õmblus- või lõikustööd oleks midagi, mis sulle huvi pakuks? European Window Products otsib enda tiimi kardinate juurdelõikajat, kes hoolitseks selle eest, et kõik kardinad saaksid õigetes mõõtudes akende ette. Sinult oodatakse kiirust ja täpsust ning mis peamine – entusiasmi töö tegemisel. Kui leiad, et kardinate juurdelõikamine oleks aktiivne vaheldus pidevale kontoris istumisele, siis kandideeri juba täna!

Kandideeri tööpakkumisele SIIT.

Kas oled valmis valima vähem käidud teed – sellist, millel on potentsiaali muuta sind õnnelikumaks ja tänulikumaks, et teed tööd, mis sulle meeldib? Välja pakutud huvitavad ja ainulaadsed karjäärivõimalused võivad olla kõige olulisem samm tulevikuks, mille juba täna astud. Meiega leiad!

Kliki pildil ja sirvi kõiki tööpakkumisi CV.ee tööportaalis!

Jaga
Kommentaarid