Kella 9.02 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartus Ravila tn 14a juures, kus sõiduautot Volvo XC60 juhtinud 19-aastane naine sõitis tagant otsa ülekäiguraja ees peatunud sõiduautole Subaru Legacy, mida juhtis 60-aastane mees. Volvo juht ja Subarus kaasreisijana viibinud 57-aastane naine toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Kella 13.38 paiku põrkas 44-aastase mehe juhitud sõiduauto BMW 525i Tallinnas Paldiski mnt ja Pirni tänava fooridega reguleeritud ristmikul kokku vasakpööret sooritanud sõiduautoga Mazda 6, mida juhtis 76-aastane mees. BMWs viibinud üheksa-aastane poiss viidi lastehaiglasse.

Kella 19.01 ajal toimus õnnetus Tartus Männimetsa tee ja Põhjatamme pst samaliigiliste teede ristmikul, kus 38-aastane mees ei andnud sõiduautoga Škoda Fabia teed paremalt mööda Männimetsa teed liikunud sõiduautole Audi A6, mida juhtis 35-aastane naine. Audi juht toimetati ülikooli kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 11 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti. Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Täna varahommikul on riigi põhi- ja tugimaanteed peamiselt soolaniisked või soolamärjad, kõrvalmaanteedel võib olla lumisemaid ja libedamaid teelõike. Õhutemperatuur on valdavalt plusspoolel, kuid teetemperatuur on paiguti 0-kraadi juures või kergelt miinuses. Teedel on libeduse oht!

Prognoosi kohaselt tuleb päeval pilves ilm. Alates pärastlõunast Lääne-Eestisse jõudev vihm levib itta, Kesk- ja Ida-Eestis tuleb sekka ka lörtsi. Õhutemperatuur on plusspoolel, kuid teetemperatuur jääb Kesk- ja Lõuna-Eestis ning idapoolsemates maakondades 0-kraadi juurde, mistõttu on teedel jäiteoht.