Tütre „juubelist” kirjutas sotsiaalmeediaplatvormis VKontakte ka Kadõrov ise, kes mainis Ašura edu õppetöös, usinust koraani uurimisel ning abi majapidamises vanaemale ja lapsehoidjale, vahendab Kavkaz.Realii.

Oma õnnitlused avaldasid teiste hulgas Tšetšeenia peaminister Muslim Hutšijev, parlamendi spiiker Magomed Daudov, rahvuspoliitika- ja informatsiooniminister Ahmed Dudajev, töö- ja sotsiaalarenguminister Usman Baširov (kes tüdrukut teietab ja pöördub tema poole ees- ja isenimega „Ašura Ramzanovna”), Groznõi rajooni juht Rustam Abazov, asjadevalitsuse juhataja Hava Šamilova, Ahmat Kadõrovi nimelise politsei erivägede polgu ülem, Venemaa kangelane Zamid Tšalajev, siseministeeriumi majandus- ja teenuste keskuse juht Roman Suleimanov ning Groznõi Oktoobri rajooni juht Ruslanbek Ismailov.

Instagrami flashmob’iga ühinesid Tšetšeenia siseministeerium, Groznõi Vissaitovi rajooni elanikkonna sotsiaalse teenindamise keskus, riiklik teleraadiokompanii Vainahh, riiklik folklooriansambel Nohtšo, ansambel Zamanho. Groznõi kliiniline haigla nr 1 ning Atšhoi-Martani rajooni administratsioon.