Lõbusad ja asjalikud nutikellad lastele

Kaasaegsed laste nutikellad on kui hoolsad lapsehoidjad, kes tuletavad kandjale meelde magamamineku aja, jälgivad und ja utsitavad ärkveloleku ajal aktiivselt tegutsema.

Fitbit Ace 3

Kas sinu lastele meeldib ujuda, poriloikudes hüpelda või niisama vees sulistada? Nutivõru Fitbit Ace 3 on just neile loodud.

Veekindel hea akuga abimees aitab jälgida ja julgustada lapse tegevusi õues ning suudab isegi sõnumeid teistele pereliikmetele saata.

Kella kauakestev aku saab laetud kahe tunniga ning peab vastu kuni kaheksa päeva. Ülearuste funktsioonideta, kuid animeeritud ekraanikuvaga nutivõru sobib lastele alates kuuendast eluaastast. Muide, T3.com hindas seda 2021. suvel üheks parimaks laste aktiivsusmonitoris.

Canyon MyDino

Kes mäletab kaasaskantavat “digitaalset lemmiklooma” Tamagotchit, näeb kohe, kui hästi on Canyon oma uue kellaga seda ideed edasi arendanud. Canyon MyDino kellas elava dinosauruse olemus on sama, ainult tema toitmiseks ei saa niisama istuda, vaid peab harjutusi tegema.

Niisugune nutikas ja kasulik vidin sobib nooremale ja keskmisele koolieale. Dinosaurus Dino on kellas elav virtuaalne sõber, kes nõuab õunu, mida tuleb päriselus kõndides, liikudes ja sporti tehes teenida. Hoolitsedes oma sõbra Dino eest teeb laps samal ajal sporti.

Garmin Vivofit Jr.3

Laste fitness veekindel käevõru Garmin Vivofit Jr.3 paneb samuti su võsukese liikuma. Alles siis, kui on saavutatud päeva eesmärk, 60 minutit aktiivset kehalist tegevust, avaneb juurdepääs uutele seiklustele ja minimängudele.

Põnevil põngerjad saavad osaleda harivates viktoriinides ja täita virtuaalset reisipäevikut. Näiteks avastada Vana-Egiptuse püramiide, õppida Antarktikas sportlikke harjutusi tehes sooja saama ja isegi kohtuda haidega Suurel Vallrahul.
Käevõru sobib isegi koolieelikutele, sest mudilased, kes pole veel lugema õppinud, saavad vanematelt juhised ekraanil olevate ikoonide kujul.

Vanavanematele soovitame lihtsust ja töökindlust

Kahjuks pole kõik vanemas eas inimesed moodsate vidinatega "sõbrad". Sageli võib nende mobiiltelefon lebada päevi tühjana kuskil diivani taga, muutes lähedased üsna murelikuks. Probleemi lahenduseks on kergesti kasutatavad ja mugavad nutikellad vanavanematele.

Canyon Senior Tracker GPS ST-01

Lihtne abimees Canyon Senior Tracker GPS ST-01 on loodud spetsiaalselt eakatele inimestele, kes vajavad lähedaste erilist hoolt ja tähelepanu. Tänu kaugseire funktsioonile tead sa alati kella kasutaja asukohta.
Välimuselt meenutab seade fitnessi käevõru, millel puudub ekraan. Selle asemel on kaks suurt nuppu, mida on igas olukorras lihtne üles leida. Punane SOS-nupp on seadme sisselülitamiseks ja määratud numbrile helistamiseks. Rohelist mikrofoniga nuppu vajutades saab vestluskaaslasele häälsõnumit saata.

Xiaomi Mi Band Smart 6

Hämmastavalt suure ja selge ekraaniga spordikell Xiaomi Mi Band Smart 6 suudab mõõta südame löögisagedust ja jälgida une kvaliteeti ning kestust. Iseenesestmõistetavalt saab kellal valida erinevaid trennirežiime, sealhulgas isegi ujumise, sest seade on veekindel.

Kaunid nutikellad naistele

Naise jaoks võib vidina välimuse tähtsus ületada sisulised omadused ja funktsioonid. Millele siis naistele nutikella valimisel tähelepanu pöörata?

Tee päkapikuluuret ja uuri välja, missuguse suurusega, värvi ja milliste funktsioonidega kell kingisaajat rõõmustaks. Kui treeningu jälgimine, nutitelefoni märguanded, une ja pulsi jälgimine on enamlevinud võimalused, siis mõned nutikellad oskavad veel palju muudki põnevat.

Garmin Lily

Garmin Lily on hea nutikell naisele, kes jälgib oma tervist ja tegeleb trenniga. Ideaalne, väikese randme jaoks loodud nutikell on moekas, ehetest inspireeritud disaini ja mitmete kasulike funktsioonidega. Vahel on moekad kingid parimad jõulukingid.

See mudel näeb välja stiilne ja pakub erinevaid värvilahendusi. Välimuse seisukohalt on kõik veatu, Lilyt võib kanda ka õhtul välja minnes, ilma et keegi ümbruses mõistaks, et see on nutikell.

Fitbit Versa 3

Nõudlikumale kasutajale sobib Fitbit Versa 3. Tänu alumiiniumkorpusele on kell kompaktne, kerge, stiilne ja elegantne. Andmed kuvatakse eredal värvilisel ekraanil, mis on suurepäraselt loetav igas valguses.

Fitbit Versa on justkui liikumise inspiratsiooniallikas, edastades kasutajale tervise ja vormi üksikasjaliku ja täpse analüüsi. Valida saab üle 20 treeningrežiimi, mõõta une kvaliteeti, pulssi, vere hapnikutaset ja jälgida tervist.

Samuti on olemas kõnede ja sõnumite märguannete tugi, muusika salvestamise mälu ja muud täiendavad valikud.

Miinustena toob Techradar.com oma ülevaates välja küljenupu küsitavat disaini ja Fitbit Premiumi vajadust kõigi funktsioonide kasutamiseks, ent tavakasutajale on Fitbiti tasuta tarkvaras võimalusi piisavalt.

Apple Watch SE

Õuna kaubamärgi sõpradele on pakkuda Apple Watch SE. Suurepärane treeningukaaslane, mis ühendab endas kella ja igapäevast aktiivsuse jälgija.

Kell jälgib pidevalt sinu füüsilist vormi, tuletab peenelt meelde, et on aeg tõusta ja ennast liigutada. Selline motivatsioon õpetab rohkem liikuma ja eelistama transpordile kõndimist või jalgrattasõitu.

Apple Watch aitab kandjat vormis hoida, tuletab meelde tähtsad kohtumised ja annab soovitusi vastavalt ilmaprognoosile. Stiilne aksessuaar võtab vastu sissetuleva kõne märguande ja telefoni kasutamata saab mugavalt kõnedele vastata ka sõidu ajal. Suureks plussiks on Apple seadme kohta suhteliselt madal hind.

Praktilised ja stiilsed meeste nutikellad

Paar sokke, rahakott või uus parfüüm on küll meeste kinkide klassika, aga sel aastal soovitame seda traditsiooni eirata. Mehed töötavad reeglina keskendumist ja kiiret tähelepanu nõudvatel ametikohtadel ning ei pööra tihti oma tervisele nii palju tähelepanu, kui võiks.
Miks on nutikellad meestele hea kingivalik? Sel lihtsal põhjusel, et praktiline, tervisele suunatud nutikell annab märku istuvast eluviisist, ebastabiilsest pulsisagedusest ja isegi kõrgest stressitasemest. Mehele kella valimisel on üldiselt parem lähtuda esmalt funktsionaalsusest ja seejärel disainist.

Garmin Venu 2

Garmin Venu 2 aitab luua õige igapäevase rutiini, treenida, puhata ja magada. Tõhusamateks treeninguteks on olemas mitmesugused eellaaditud spordiprogrammid, valmistreeningud ja treeningkavad koos võimalusega ise endale sobilikke treeninguid luua.
Samuti on olemas suur hulk nutikaid funktsioone: kõne- ja sõnumiteated, muusikamängija, kontaktivabad maksed, tegevuste meeldetuletused ja palju muud.

Huawei nutikell Watch 3

Huawei nutikellad pakuvad suurepärast hinna ja kvaliteedi suhet. Tutvustame siinkohal kelladeseeriat nimega Watch 3.

Huawei Watch 3 kelladel on spordikäekellalik disain.
Nende nutikellade korpus on valmistatud roostevabast terasest ja tagakülg keraamilisest sulamist. Ekraanile on paigaldatud kriimustuskindel safiirklaas, valida saad rohkem kui tuhande sihverplaadi kujunduse hulgast.

Apple nutikell Watch Series 7

Apple Watch Series 7 nutikella eristab eelmise põlvkonna kellast suurem, vastupidavam ekraan ja kiirem protsessor. See kell jälgib pulssi ja vere hapnikutaset. Vajadusel on see pleier, millest sa sörkimise ajal muusikat kuulad. Ja lisaks on see ka kiibiga rahakott, mis on sul alati käepärast. See võib olla Apple fännidele oodatuim, kui mitte isegi parim nutikell 2021. aastal.

Parimad jõulukingid

Loomulikult oli see vaid imepisike ülevaade suurepärastest nutikelladest. Tegelikult on Photopointis lisaks kelladele ka palju erinevaid aktiivsusmonitore, ja kogu kaubavalikust leiad kindlasti ideaalsed jõulukingitused kõigile.

Nutikell on praktiline ning põnev kingitus igale lapsele, suurepärane abiline täiskasvanutele ja tugiisik vanavanematele!

Jaga
Kommentaarid