Esmalt jagas Musk eile ühte meemi. Fotol on noorsand ja neiu, kes vestlevad baaris. Kui mees uurib, millega vestluskaaslane tegeleb, kostab too, et on Soome peaminister.

Ühe kommentaari peale lisas Musk: "She seems cool". Mida võib tõlkida eesti keelde kui "Ta tundub äge/vinge".

Mainitud foto põhjustas Soomes skandaali mullu sügisel. Teda kritiseeriti avalikult, kuna ta olevat ajakirjas Trend ilmunud pildil liiga paljastav. Marini kaitseks astusid välja paljud põhjanaabrite kuulsused, kes postitasid sotsiaalmeediasse pilte, kus poseerisid pintsakuga, mille all pole midagi muud kui paljas ihu.

Täna vastas Marin Muski lausele. Ta lisas, et ka Soome on äge. "Põhjamaine heaoluriik, mis tahab olla kliimaneutraalne aastaks 2035. Maailma kõige õnnelikumad inimesed elavad Soomes."

Värske skandaal: isolatsiooni asemel prallel

Delfi on varem kajastanud, et Marin sai üle-eelmise laupäeva õhtul teate, et välisminister Pekka Haavisto nakatus koroonasse. Selle edastas riigisekretär Henrik Haapajärvi, kes enese sõnul ütles Marinile, et eriabinõusid pole põhjust tarvitusele võtta. Samal õhtul saatis aga valitsuse julgeolekuosakond siiski ministritele juhise kontakte vältida. See sõnum aga Marinini ei jõudnud, sest ta oli valitsuse töötelefoni koju jätnud, vahendab Helsingin Sanomat.

Soome kõmulehe Seiska andmetel pidutses Marin Helsingi ööklubis varaste hommikutundideni.

"Oleksin pidanud oskama ise paremini otsustada," ütles Marin hiljem ajakirjanikele.