Teate Lääne-Harju vallas Ämari aleviku korteris puhkenud tülist sai politsei täna öösel kella 00.30 paiku. Sündmuskohale reageerinud politseinikud selgitasid välja, et Lennu tänava korteris veetis ühiselt aega ning tarvitas alkoholi neli meest. Ühel hetkel tekkis meeste vahel konflikt, mille lahendamiseks võeti kasutusele nuga. Kolm korteris viibinud meest, vanuses 35, 43 ja 33 eluaastat, said tüli käigus viga ning meedikud viisid nad haiglaravile. Kuriteos kahtlustatavana peeti kinni 32-aastane mees.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Urmet Tambre sõnul on praegu veel teadmata, mis asjaoludel meeste vahel konflikt tekkis ja mis põhjusel erimeelsust sedavõrd vägivaldsel moel lahendati. Juhtunu täpsemate üksikasjade selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist.

"Politseitöös näeme paraku liialt sageli, kuidas konfliktid võivad viia raskema vägivallani sagedamini just siis, kui üks või mitu osapoolt on alkoholi kuritarvitanud," kirjeldas operatiivjuht. Tema sõnul tuli politseinikel möödunud ööl paraku mitmel pool mujalgi reageerida alkoholiga seotud väljakutsele, mis kaugeltki mitte rahulikku jõulukuud ei iseloomu