Auto roolis olnud naine sai ise masinast välja ning meedikud vaatavad teda sündmuskohal üle. Kagu jaoskonna välijuht Arvo Turba sõnul oli juht kaine ning omab juhtimisõigust. Juhi enda sõnul oli ta valinud kõrvalteel liiklemiseks küllalt madala kiiruse. "Lumisel teel oli naise juhitud autokiirus olnud ehk kuskil 50 km/h tunnis, kuid paraku oli ka seda talviste teeolude ja sõiduoskuse ning -kogemuse jaoks järelikult liiga palju ning naise juhitud auto lõpetas taguripidi teekraavis," ütles Turba.

Päästjad aitasid naise auto tagasi teele tõmmata ning omanik ise organiseeris selle toimetamise lähedal asuvasse remondikotta.

Turba sõnul andsid õnnetusest teada möödujad, kes märkasid sillalt alla sõitnud ning kraavis katusele paiskunud sõiduautot. Turba ütles, et möödujad peatasid auto, helistasid häirekeskusele ja läksid õnnetusse sattunud inimesele appi. "Õnnekombel autos olnud naine viga ei saanud, ta sai ise katusele paiskunud autost välja ning peale kerge šoki meedikud tal muidu tervisemuresid ei tuvastanud," imestas Turba.

Turba tuletas liiklejatele meelde, et talv on alles algusjärgus ning soovitas sõitmisel olla tähelepanelik, varuda aega, vältida järske manöövreid ja möödasõite. "Reedene raske ilmaprognoosiga päev näitas, et kui kuulame hoiatusi, neile ka vastavalt reageerime ja oma sõiduvõtted ilma- ja teeoludele vastavaks viime, siis saame üheskoos liikluse turvalise hoida ja inimelusid säästa," ütles Turba.