Tallinna linnavalitsus nimetas tänasel istungil ametisse linnaosade vanemad, 9. detsembrist jätkab Haabersti linnaosa vanemana Oleg Siljanov, Kesklinnas Monika Haukanõmm, Kristiines Jaanus Riibe, Mustamäel Lauri Laats, Pirital Tõnis Liinat, Põhja-Tallinnas Manuela Pihlap ja Nõmmel asub uueks linnaosa vanemaks Lauri Paeveer.

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart märkis, et kõik peale Nõmme linnaosa vanema olid samas ametis ka eelmise linnavalitsuse volituste ajal.

„Tööd jätkavad linnaosavanemad on oma kogukonna heaks juba palju teinud ja panustanud, algatatud on mitmeid suuremaid ja väiksemaid projekte ning see töö jätkub. Ka Nõmmel on loodud hea ja tugev pinnas, et juhtida ja hoida seda väärikat ja rohelist linnaosa,“ sõnas Kõlvart. „Meie kõigi ühiseks eesmärgiks on luua Tallinnast sõbraliku linnaruumiga loov maailmalinn, kus igaühel on turvaline kodupaik ja kus iga inimene on väärtus.“

Vastavalt linnavalitsuse 1. detsembri 2021 korraldusele täitsid eelmise linnavalitsuse volituste lõppemisest ehk 25. novembrist k.a. kuni linnaosade uute vanemate ametisse nimetamiseni linnaosade vanemate ülesandeid vanemate asetäitjad.