Telgirent24.ee teeb suure osa planeerimistööst lihtsaks ja mugavaks vaid nelja sammuga:

1) planeeri üritus;

2) võta meiega ühendust ja anna teada, mida oma sündmusele vajad;

3) ole kohal, kui tuleme tellitud asju paigaldama;

4) naudi oma fantastilist üritust!

Kõik peoks vajalik ühest kohast!

Telgirent24.ee on n-ö one-stop-shop ehk ettevõte, kust saab kõik vajaliku ühe tõeliselt laheda ürituse korraldamiseks. Meie eesmärk on võtta ürituse peokoha sisustuse (ja isegi meelelahutustegevuste) planeerimise stress enda õlule, pakkudes igale kliendile mugavat, kiiret ja kõikehõlmavat inventari renti. Meie äärmiselt laia tootevaliku tõttu oleme võitnud paljude riigifirmade, suurfirmade, catering- ja toitlustusettevõtete ja eraisikute südamed ning usalduse. Võime julgelt öelda, et meid ei hirmuta ka üritused, millele on oodatud sadu külalisi.

Millega saame abiks olla?

Ega siis ilma jahedamaks minemisega välisündmused otsa lõpe! Küll aga tuleb nende planeerimisel natuke rohkem tööd teha, sest jääkuubikuks külmumine külalistele tõenäoliselt meelepärane ei ole. Peotelke ja moodultelke leiab telgirent24.ee valikust üle seitsmekümne. Väiksemad easy-up-telgid on 4 m² kuni 32 m², suuremate peotelkide ja moodultelkide mõõdud ulatuvad kuni mitme tuhande ruutmeetrini! Kui muidu võiks kurja vanaonu ruumipuuduse ettekäändel suguvõsa kokkutulekule kutsumata jätta, siis nüüd seda ettekäänet kasutada ei saa. Meie telkidesse mahuvad kõik ära. Pidulikumate sündmuste tarbeks saab rentida moodultelke, kuhu saab sisse tellida isegi põranda koos vaibaga.

Kui telk välja valitud, siis absoluutselt kogu telgi sisustuse saab ka rentida. On selleks siis lauad, toolid, diivanid, kaunid valgusketid, garderoobistanged jms, kõik on valikus olemas. Isegi lauanõud, laudlinad, toolikatted ja kasvõi prügikastid. Lisaks esinema kutsutud lembelaulikule kütavad telgi jahedamal ajal kuumaks ka soojuskiirgurid.

Ei tea, mida meelelahutuseks pakkuda?

Telgirent24.ee pakub rendiks ka meelelahutusseadmeid. Sportlikemate või vabamate ürituste tarbeks võib rentida näiteks pingpongilaua või lauajalgpalli. Pidusemate ürituste jaoks on meil aga pakkuda mullimasin ja tossumasin, et pidu ja pillerkaar saaks lõbusalt hommikutundideni kesta ning pidulistesse veidi elevust süstida. Lasteüritustele sobib ideaalselt suhkruvatimasin ja garanteerime, et sellega jätkub tegevust tundideks.

Telgirent24.ee valikus on rentimiseks või ostmiseks tõeliselt lai valik kõikvõimalikku peoinventari. Reageerime iga kliendi soovile individuaalselt, leiame koostöös parimad lahendused ja mõtleme aktiivselt kaasa. Kõik selleks, et korraldatava ürituse asukoha ja sisustuse planeerimine oleks võimalikult lihtne. Lisaks saab meilt tellida kogu inventari kohaletoimetamise, paigalduse ja demonteerimise. Oled planeerimas üritust? Võta meiega ühendust kohe täna!

Jaga
Kommentaarid