Kell 16.35 teatati liiklusõnnetusest Rae vallas Tallinna ringtee 6. km-l, kus 41-aastase naise juhitud sõiduauto Opel Astra kaotas libeduse tõttu juhitavuse, tegi pirueti ning põrkas kokku samas suunas liikunud sõiduautoga Hyundai IX35, mida juhtis 31-aastane naine. Opeli juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 17.24 toimus õnnetus Viimsi vallas, kus 55-aastane mees lükkas liikurmasinaga Avant 528 lund ning tagurdamisel kukkus masinast välja juhi kõrval istunud 10-aastane poiss, kes sai masinalt löögi. Kannatanu viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati kaks narkootikumide ja 18 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti. Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Täna varahommikul on suuremad põhimaanteed valdavalt soolaniisked, kõrvalmaanteedel lumised. Ilmaprognoosi kohaselt on päeval muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab lund ja võib tuisata, saju võimalus on suurem põhjarannikul. Tuul nõrgeneb järk-järgult ja õhtuks õhk läheb veel külmemaks.

Teedel püsib libeduseoht. Keerulisemad võivad sõiduolud olla kõrvalmaanteedel, kohati võib olla tuisuvaalusid ja kinni tambitud jäiseid kohti. Liiklejatel tuleb arvestada, et kõrvalmaanteedel hooldustsükli aeg on pikem võrreldes suuremete teedega.