Südamlikule


Üks hea ja kompaktselt sõnastatud lause ütleb rohkem kui pikk ja lohisev kiidukõne. Just selliseid sõnumiga kingitusi leiab veebilehelt 4mkingiidee.ee. Tarbeesemeid toimekatele emadele-vanaemadele, armsaid ja südamlikke meeneid neiudele ja vembukaid kinke südamesõbrannale.

Emale on heaks kingiks masintikandiga disainitud köögipõll, mille esist kaunistab vahva kiri, nagu Meie ema on köögi kuninganna, Parim moosimeister või Maagiliselt maitsev.

Kui kingisaajal kuraasi, võib üllatada teda T-särgiga, millel siidise läikega tikand Emalõvi või humoorikas sõnum Professionaalne ülemõtleja.

Kinkides kallimale käsitööna valminud kosmeetikakoti, pole võimalik eksida. Vahva sõnum küljel – veel parem. 4M Kingiidee valikus on kena kujundusega ja käepärases mõõdus kotid, mille külge ehib tõdemus, mida meeldiv kuulda rohkem kui korra päevas – Igavesti kaunis, Sa näed vapustav välja. Ja kui tegemist perega, kus naised ikka veel poest toitu käe otsas koju kannavad, sobiks neile tikandiga kaunistatud poekott Sa oled imeline, Maailma parim ema või hoopis jõulusalmiga kott.

4M Kingiidee pakub ka käsitööna valminud korduvkasutatavaid koroonaaksessuaare, nagu Näomask-Linnuke, Näomask-Rukkilill, Näomask-Roos ja heade sõnumitega dekoratiivpatju: Aitäh, et oled olemas, Mul on sinuga vedanud ja Sa oled imeline.

Pisut ulakale


Seksikad mälestused on igavesed. Musta Pantri vallatud kinkekomplektid on disainitud paaridele ja eelkõige mehe poolt naisele võimsate orgasmide pakkumiseks.

on ideaalne kingitus rutiini magamistoast minema pühkimiseks. Kinkekomplektist leiad 15 toodet mehele, naisele või siis koos nautimiseks.
paneb naise mööda seinu ronima. Vibraator stimuleerib suguühte ajal naise kliitorit ja G-punkti ning mees naudib penetratsiooni tihedamas tupes. Puldist juhitavus lisab vürtsi.
Vallatute orgasmide paaride komplektist leiad G-punktil vibreeriva peenisesuurendaja, kliitori stimuleerija, erutava orgasmiõli naisele ja orgasmikreemi mehele, libesti ja lingammassaaži mõnumuna ... Sellest tuleb kuum öö.
Iha- ja mõnupomm paaridele äratab uinunud seksiisu jälle üles. Afrodisiaakumeid täis pomm paaridele aitab tõsta nii naise kui ka mehe libiidot, võimendab mehe erektsiooni jäikust ja mõlema partneri naudingu intensiivsust.
Dorcel Geisha vibreerivad tupekuulid on ilusad kui kuuseehted. Puldist juhitav vibrokuul treenib tupelihaseid ja pakub naudinguid samal ajal. Luksuslik pakend ja ulakas, ent kasulik sisu ei jäta ühtegi naist külmaks.
Ulaka Daami kinkekomplekt naisele vürtsitab seksi nagu kuum tšilli. Ehi oma kallim seksikate pärlistringidega. Seejärel kanna kliitorile Vibroh’ vedel vibraator. Masseeri õrnalt käega. Lülita sisse Ohmama kliitorivibraator, millel on 36 erinevat vibratsioonimustrit. Minutiga orgasmini – naised on alati teadnud, et parimat kliitorimassaaži pakub oma mees ringjate liigutustega kliitori ümbruses. Ohmama vibraator teeb selle liigutuse veelgi paremaks.

Leia endale ja kallimale vallatu kingitus Musta Pantri e-poest. Kui sa soovid kingitust kohe kätte saada, siis helista numbril 5551 1785.

Nautlejale


LOCA on maailmas täiesti ainulaadne keraamiline kohvifilter, mis võtab kohvilt kibeduse ja muudab maitse siidiselt mahedaks.

Naistele meeldivad alati pehmemad maitsed, mis teeb LOCA-st ideaalse kingituse sinu elukaaslasele, emale ja isegi vanaemale.

Lisaks sellele, et filter näeb ise välja nagu disainiauhind, on ta muutnud tuhandete õnnelike inimeste arusaama heast kohvist ning on juba kasutusel ka parimates kohvikutes ja restoranides üle Eesti.

Tegemist on esimese filtriga terves maailmas, mis tänu oma unikaalsele poorsele materjalile suudab eemaldada kibedaid maitseid põhjustavad kohvioa õlid ja parkained.

See võimaldabki esile pääseda kõigil meeldivatel kohvimaitsetel ja -aroomidel, mis on seni kibeduse varju jäänud.

Kohv jääb nii siidine, puhas ja täidlane, et piima ja suhkru lisamine oleks juba kuritegu.

LOCA kasutamine on äärmiselt lihtne: kohvipuru filtrisse, kuum vesi peale ja lase pruunil kullal nõrguda kasvõi otse tassi. Tulemus on tõestatult fenomenaalne, isegi teaduslikult.

Niisamuti võib filtrit kasutada ka tee valmistamiseks või joogivee puhastamiseks kloori- ja lubjasetteist.

LOCA keraamiline kohvifilter on valmistatud käsitööna Jaapani kuulsaimas keraamikapiirkonnas Saga-Aritas ja Eesti on hetkel üks vähestest riikidest Euroopas, kus see saadaval on.

Filtrite tavahinnad on vahemikus 55–65 eurot, kuid neile kehtib kuni jõuludeni 20% soodustus ja tasuta tarne nii pakiautomaati kui ka kulleriga.

LOCA e-pood
Lisainfo: info@locafilter.eu

Stiilitundjale


Eesti oma AEGAON on pakkunud meile aegumatut ja unikaalset käekelladisaini juba üheksa aastat!

Kui Eesti naine midagi väga tahab, siis peab ta selle ka saama, isegi kui seda pole olemas.

Nii on AEGAON meile teadaolevalt ainus meeste käekellade tootja, kellelt naised sõna otseses mõttes nõudsid „midagi ka naistele“ ja ka said selle.

Võib öelda, et kauaoodatud tulemus osutus igati rahuldavaks, sest tihtipeale ei ole naistel ühest AEGAON käekellast küll – neid võib või lausa peab olema mitu.

Tabula Rasa 38 seeriast leiab midagi pea igale maitsele ja vanusele alates tagasihoidlikumast ja klassikalistest toonidest kuni tõeliselt särtsakate ja pidulike mudeliteni.

Pole hullu, kui sa ei oska „seda õiget“ valida. AEGAON-i üheks edu võtmeks peetakse ka vastutulelikku ja sõbralikku teenindust.

Mine kohale esinduspoodi või lihtsalt võta nendega ühendust, räägi kingisaajast lähemalt või näita temast mõnda pilti ja nad panevad 90% tõenäosusega täppi. Ja kui ei panegi, saab käekella hiljem õigema vastu ümber vahetada.

Käimasoleva kampaania raames jäävad hinnad vahemikku 232–552 eurot ja võimalus on tutvuda ka erinevate järelmaksuvõimalustega.

AEGAON e-pood
Esinduskauplus: Aia 5b, Tallinn. E–R 11–18

I.L.U. hindajale


Jõuludeni on vaid mõned nädalad ja I.L.U. ilupoed on täitunud kaunimate kingiideedega kallimale, sõbrannale, emale, isale või iseendale. I.L.U.-s olles avastad, et kingituste tegemine ei ole üldse keeruline!

Sel aastal on I.L.U. loonud esimest korda oma jõulukinkekarbi, mis on täidetud parimate ilutoodetega. Luksuslikku karpi kuuluvad nii nahahooldus- kui ka meigitooted ja parfüüm brändidelt L´Occitane, Pixi, E. Arden, Ivybears, Carolina Herrera, Löwengrip jt. Võib olla kindel, et I.L.U. kinkekarp täidab ka kõige nõudlikuma ilufänni soovid. Tutvu kinkekarbiga ja telli siit.

Läbi aastate on armastatud kingituseks olnud parfüümid, lõhna- ja nahahoolduskomplektid ning jõulude eel on nende valik tõeliselt lai. Lisaks on saabunud ka erilised jõuluerikollektsioonid, mida on vaid piiratud koguses. Kõik säravad kingiideed ja kinkekomplektid leiad mugavalt I.L.U. e-poest.

Lõhnagurmaanile leiab erilise kingituse nišiparfüümide hulgast, mis lisaks lummavale aroomile on ka pakendatud tõeliselt kaunilt. Avasta nišiparfüümid brändidelt Miller Harris, Alexandre J, Orlov, Tom Ford, Van Cleef & Arpels jpt. Kogu valikuga saad tutvuda siin.

Ilu algab seestpoolt ja ilumaailma vaieldamatu trend number üks – iluvitamiinid ja toidulisandid – on kindlasti oodatud kingitus. Kvaliteetsed toidulisandid toetavad sinu loomulikku immuunsust ja parandavad organismi vastupanuvõimet. Kvaliteetsed toidulisandid brändidelt ECOSH, Hush&Hush, Ivybears, Be More, Dr.OHHIRA jt rõõmustavad iga kingisaajat. Vaata lähemalt siit.

Jaga
Kommentaarid