Juhtivate tervise- ja heaoluekspertide uuringute kohaselt on ketodieet parim viis kaalu langetamiseks ning figuuri ja heaolu parandamiseks. Ei mingit näljutamist, näljatunnet ega rasva kogunemist ... See on täiesti võimalik! Ketodieet võimaldab teil nautida oma lemmiktoite, kaotades samal ajal kaalu ja lisades energiat.

Tutvuge järgnevate inspireerivate ketodieedi enne ja pärast edulugudega, mis tõestavad, kui võimas ja muutev võib keto olla.

Urmas, kaotas 16 kilo

Olen 45-aastane ja olen kogu oma täiskasvanuelu olnud ülekaaluline. Olen proovinud erinevaid dieete ja trenne, kuid need mulle ei sobinud. Päeval, kui avastasin sertifitseeritud ketodieedi, muutus mu elu aga täielikult. Ma ei suutnud uskuda, mida nägin. Kuidas on võimalik süüa kõiki maitsvaid toite, mida ma armastan, ja ikkagi kaalust alla võtta? Ma ei uskunud, et see toimib, kuid otsustasin siiski proovida. Vaid 4 kuuga kaotasin 16 kilo, mis on iseenesest väga hea, kuid mis on veelgi parem, on see, et need kilod pole tagasi tulnud.

Loore, kaotas 14 kilo

Enne Certified Keti Dietit olin väga ebatervisliku toitumisega, masenduses ja emotsionaalselt õnnetu. Olin proovinud mitmeid kordi kaalust alla võtta, kuid ebaõnnestunult – iga katse jättis mind näljaseks ja kurnatuks, mistõttu andsin alati alla. Siis sattusin aga ketodieedi peale ja leidsin, et on kaks valikut: jääda õnnetuks või proovida, ja isegi kui see ebaõnnestub, pole mul midagi kaotada, sest ma juba olin õnnetu. Minu täielikuks üllatuseks muutis ketodieet mu elu igal võimalikul viisil. See oli jätkusuutlik, energiat andev ja selle toomine oma ellu oli üllatavalt lihtne. See on ainus söömisviis, mis on minu puhul toiminud ja ma pole end kunagi paremini tundnud. Olen kaotanud 15 kilo, alustasin 88 kilolt ja minu kaal on nüüd langenud 73 kiloni. XL-suuruses riiete asemel kannan M-suuruses riideid.

Ma tean hästi, mida sa praegu mõtled. Oled ilmselt sama skeptiline kui mina, kui sellest alguses kuulsin. Kuid sa ei pea mind uskuma – proovi ise järele.

Jaga
Kommentaarid