“Asi, mida tõesti oluliselt parandada saab, on seekord ennekõike tõesti kommunikatsioon,” ütles Ligi Kaja Kallase valitsust kommenteerides. Ligi lisas, et ministritel on ju erinevalt riigikogust alati eeter olemas, et välja paista, nähtav olla ja asju seletada.

“Eetris domineerivad pseudoteemad ja oluline jääb varju,” sõnas Ligi. “Tegelikult oleks päris häid asju ette näidata: isegi deltatüvele on raskusi tekitatud, kusjuures elu on avatud, eelarve on sügavast mudast välja ronimas ja mitu populaarset rumalust on suudetud tagasi lükata,” ütles Ligi ning nentis, et kui neid asju pole ei näha ega kuulda, siis pole neid olemaski.

“Aga eks me püüa paremini,” võttis Jürgen Ligi olukorra kokku.

Delfi analüüsis täna Reformierakonna 2021 reitingut ning välja paistab, kuidas aasta alguses lootusrikkalt positsioonilt alustanud erakond (veebruaris 30 protsenti) on nüüdseks läinud oma populaarsusega vabalangusesse (hetkel reiting 20 protsenti).

Kui oktoobris pidi Reformierakond alla vanduma EKREle, siis novembris lükkas Keskerakond Reformierakonna juba kolmandale kohale.