Telegrami kanali Shot andmetel oli auto roolis Venemaa uurimiskomitee kohaliku uurimisosakonna ülema asetäitja, 34-aastane justiitsmajor Pavel Šadrin. Umbes kella 23 ajal niitis ta tohutul kiirusel maha kaks töölist, kes tegelesid lumekoristusega teel. Meeste kehad purunesid löögist tükkideks. Välja olid pandud hoiatavad liiklusmärgid ja vilkuvad hoiatustuled, aga autojuht neid ei märganud. Alkomeeter näitas kolmepromillist joovet, teatab väljaanne Znak.

Liiklusinspektsiooni Tjumeni oblastivalitsusest kinnitati Znakile avarii toimumist. Kella 23 ajal sõitis 1987. aastal sündinud ebakaine juht otsa kahele teetöölisele, kes mõlemad hukkusid. Üks neist oli 61- ja teine 30-35-aastane. Shoti andmetel oli üks neist Pavel Koltšanov ja teine Vadim Morozov.

Liiklusinspektsiooni teatel fikseeriti juhil 1,38 milligrammi alkoholi liitri väljahingatava õhu kohta, mis vastab kolmele promillile.

Venemaa uurimiskomitee Tjumeni oblasti uurimisvalitsusest kinnitati Znakile, et liiklusõnnetuse süüdlane on nende töötaja. Alustatud on kriminaalmenetlust.