„Meile on teada teie seisukoht Venemaa kodanike vaktsineerimise kohta Covid-19 vastu. Me oleme kõik praegu veidi hõivatud ja te ilmselt aimate, millega. Aga võttes arvesse seda, kui palju inimesi teid loeb, kuulab ja kuulda võtab, leiame me aega, et viia teid meie haiglate „punastesse tsoonidesse”, reanimatsioonidesse ja patoanatoomia osakondadesse. Võib-olla pärast seda te muudate oma seisukohta ja sureb vähem inimesi. Ootame teid,” öeldakse meedikute kirjas, vahendab Interfax.

Haiglate külastamiseks taotluse esitamiseks palutakse helistada Venemaa koroonaviiruse infotelefonile.

Kiri on adresseeritud Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei (KPRF) ja Õiglase Venemaa riigiduuma fraktsioonide esimeestele Gennadi Zjuganovile ja Sergei Mironovile, riigiduuma asespiikrile Pjotr Tolstoile ja liikmele Vjatšeslav Lõssakovile, politoloog Sergei Kurginjanile, rokkbändi Alissa juhile Konstantin Kintšovile, näitlejanna Maria Šukšinale, näitlejatele Jegor Berojevile ja Oskar Kutšerile, lauljatele Juri Lozale, Natalja Vetlitskajale ja Katja Lelile ning „teistele vaktsiinivastastele”.

Pöördumisele on allkirjad andnud Venemaa suuremate koroonahaiglate ja -osakondade juhid: Moskva Kommunarka haigla peaarst Deniss Protsenko, Moskva 52. haigla peaarst Marjana Lõssenko, Moskva 15. Filatovi-nimelise haigla juht Valeri Vetšorko, Moskva 67. Vorohobovi-nimelise haigla peaarst Andrei Škoda, Peterburi Botkini-nimelise nakkushaigla peaarst Deniss Gussev. Veel andsid oma allkirja intensiivraviosakondade juhid Peterburi 40. haiglast, Komi vabariiklikust haiglast, Samara Seredavini-nimelisest oblastihaiglast ja Krasnodari Otšalovski-nimelisest kraihaiglast ning Sotši 2. nakkushaigla ja Handi-Mansi ringkonnahaigla juhtide asetäitjad.

Jaga
Kommentaarid