Milliseid värve valida looduslähedasse kööki?

Oma esteetikaga looduslähedasele stiilile viitava sisekujunduse aluseks on loodusest inspireeritud värvide kasutamine – see kehtib nii seinte, mööblipindade kui ka kaunistuste puhul. Värvipalett on ülimalt lai: sinna kuuluvad neutraalsed maalähedased toonid, nagu beež ja pruun, aga ka kõik rohelised, kahvatusinised, vaniljetoonid, mustad ja hallid toonid. Selliseid rahulikke toone saab vabalt kombineerida ja ühitada looduslike materjalidega – puidu, rotangi, pajuvitste ja kiviga, sealhulgas moeka valge marmoriga. Puit soojendab suurepäraselt, kivi aga lisab annuse elegantsi. Mõlemal juhul võib ruumi elavdamiseks lisada interjööri veidi kollast, sinepi- või terrakotatooni.

Matt pind – miks see looduslähedases interjööris nii hästi toimib?

Vastupidiselt läikivale on matid pinnad vaoshoitumad, minimalistlikud, soojendavad optiliselt ja „rahustavad” tõhusalt interjööri – need sulanduvad palju paremini ka puiduga, mis on looduslähedasest stiilist inspireeritud sisekujunduse asendamatu element. Kõik see tähendab, et selliselt kujundatud köögis on sametise ja puudutamisel mõnusa pinnaga matt mööbel parim lahendus. Esifassaadid peaksid olema siledad, ilma dekoratiivsete detailide või massiivsete käepidemeteta – panustage delikaatsusele ja ajatutele lahendustele.

Millest valmistada matti köögimööblit?

Kuidas luua täiuslikku matti mööblit? Valides kvaliteetse materjali. REHAU uute pindade abil saab saavutada efektseid tulemusi. Uus kollektsioon REHAU noble matt on muljetavaldav! RAVISIO brilliant noble matt ja RAUVISIO noir akrüül on saadaval kaunites looduslähedastes värvitoonides.

Selline komplekt ei ole mitte ainult vastus uusimatele sisekujundussuundumustele, vaid ka universaalne viis ruumi sisustamiseks erinevates stiilides – alustades looduslikest ja lõpetades moodsamate, linnalikega. Kui olete seda tüüpi viimistluste fänn, pöörate kindlasti tähelepanu mati ideaalsele sügavusele – sel juhul on peegeldus tühine isegi väikese langemisnurga korral ja pind ise on tänu Soft Touch-tehnoloogiale puudutades mõnus.

Mille poolest erinevad brilliant noble matt ja noir? Esimest akrüülpinda saab kasutada mööblifassaadina – see on lihtne ja kergesti kasutatav materjal, mis võimaldab projekti hõlpsat teostust ja sealjuures on tootmiskulud kuni 60% väiksemad kui värvitud elementide puhul. RAUVISIO noir on seevastu HPL-laminaat. Mõlemad pinnad on siidiselt siledad, puudutades meeldivad ning loomulikult ei jäta sõrmejälgi. Oluline on see, et kollektsioonid täiendavad teineteist suurepäraselt värvide poolest, nii et saate ise otsustada, millist materjali soovite konkreetses kohas kasutada. Need on kaunid, kuid samas ka funktsionaalsed lahendused, mis annavad teile täieliku kujundusvabaduse.

Jaga
Kommentaarid