Siin on vaid väike nimekiri hullult inspireerivatest ketodieedi edulugudest:

45-aastane Emma oli kaotanud usu saavutada sale keha, sest kõik tema senised katsed olid ebaõnnestunud. Õnneks avastas ta enda jaoks imetoote Certified Keto Diet. Programmi abiga kaotas ta väga lühikese aja jooksul 15 kilo. Emma sõnul oli kõige raskem alustamine ja programmi uskumine. Pärast esimeste tulemuste nägemist ei tulnud tal loobumine mõttessegi.

„Sarnaselt paljude teiste naistega olin teinud trenni raskustega ja piinanud ennast väga äärmuslike dieetidega. Loomulikult ei saavutanud ma soovitud tulemusi.

See toitumiskava põletab rasva ja vähendab teie kehas vedelikupeetust. Tänu minu isikupärastatud ketoplaanile on mu keha positiivselt muutunud, samuti mu enesetunne.

Lühidalt öeldes kaotasin 15 lisakilo väga lühikese aja jooksul ja hakkasin number 44 riiete asemel kandma number 38 riideid ehk XL-suurusest tuli mul minna S-suurusele! Ma ei tunne näljatunnet, energiat on rohkem ja enesetunne paraneb väga kiiresti! Tänu sellele meetodile olen alustanud oma elu uuelt lehelt, tundes end paremini kui kunagi varem.

Vaata palun peeglisse. Kui sulle ei meeldi peeglis olev vaatepilt, siis on õige aeg alustamiseks! Mitte homme, järgmisel nädalal või jaanuaris. Alusta täna! Kõige raskem on alustamine! Just seetõttu tuleb proovida kohe programmi Certified Keto Diet. Alusta oma unistuste figuuri saavutamisega!”

Mairit on kahe lapse ema ja tal pole aega jõusaalis käia, kuid ta ei soovi ka näljas olla, pidades teisi dieete. Sellepärast võttis ta Certified Keto Dieti väljakutse vastu!

„Olen proovinud erinevaid kaalulangetamisviise – alates kalorite lugemisest kuniks jõhkra näljutamiseni, mil ei söönud praktiliselt üldse. Suutsin langetada 15 kilo, kuid nagu ka paljudel teistel, tuli kaal mühinal tagasi. Enesetunne ja tervis halvenesid iga päevaga. Vererõhk kõrgenes, lisaks olid kõrged ka kolesterooli ja veresuhkru tase. Ka liikuda oli üha raskem ja öösiti valutas selg. Aga kaal muudkui tõusis. Õudne tunne oli, elasin justkui surnud ringis, kust oli peaaegu võimatu väljuda.

Praeguseks olen läbi teinud uskumatu muutuse – olen alla võtnud 45 kilo ja tunnen end imeliselt! Kui keegi oleks mulle seda varem öelnud, poleks ma seda kunagi uskunud! Kõige tähtsam on see, et ma lõpuks meeldin iseendale ja tunnen end 10 aastat nooremana. See on tõesti lihtsam, kui praegu tundub.

Anna endale võimalus ja see õnnestub!”

Alusta nüüd!

Jaga
Kommentaarid