Nagu kõigi teiste jalatsite puhul, tasub ka kummikute soetamisel teha enne ära väike eeltöö. Photopoint toob välja mõned näpunäited, et valiku tegemine kulgeks lihtsamalt.

Vahvad kummikud lastele

Väikeste askeldajate jaoks on kummikud lausa ideaalsed jalatsid. Seda teab iga lapsevanem, kes on näinud oma pisipõnni järjekordse veelombi sügavust mõõtmas. Selleks, et märjad jalad avastamisrõõmu ja mängulusti ei rikuks, võiks niiskete ilmade saabudes varuks olla korralikud kummikud.

Mugavus ja sobivus eelkõige

Laste kummikud peaksid kandja jaoks olema sama mugavad kui mistahes muu jalatsitüüp. Valimisel saad juhinduda järgmisest kolmest punktist:

• mugavus
• sobivus
• stiil

Painduvad ja elastsed kummikud on hea valik, sest lasevad lapsel mängimist täit rõõmu tunda. Selline kummik on reeglina valmistatud nahasõbralikust PVC või EVA materjalist ning pakub maksimaalset mugavust. Eemaldatav sisevooder (nagu näiteks Stormer Lux Exclusive kummikutel) on suureks plussiks.

Sobivus on teine oluline kriteerium. Uuri, kas lapse jalg on kitsas või lai? Kas jalg mahub kummikusse ka paksema sokiga? Väike suurusvaru - umbes 1cm on alati hea mõte, nii ei kasva laps kummikutest kiiresti välja. Kindlasti ei tohi kummikud jalas loksuda.

Viimaks võid lasta fantaasial lennata. Millised võiksid olla kummikud, mis on lapsele endale meelepärased? Võib-olla rõõmsates värvitoonides, vahvate mustritega või hoopis multikakangelase pildiga? Selleks tasub enne otsustamist mudilasega üheskoos kummikuvalikule pilk peale visata!

Head meeste kummikud on enamat kui lihtsalt saapad
Kas teadsid, et meeste kummik on huvitava ajalooga jalats? See peidab endas Briti aristokraatia juuri ning kummikute populariseerijaks 19. sajandi saareriigis oli kõrgklass, eeskätt Wellingtoni hertsog Sir Arthur Wellesley. Praktilised väärtused pälvisid peagi militaarmaailma soosingu ja edaspidi sai kummik populaarseks ka tavainimeste seas.

Kuidas valida parimad meeste töökummikud?

Selleks, et valida parimad kummikud meestele, tuleb teada, kus ja millal neid kõige enam kasutama hakatakse.

Kui veekindlad jalavarjud on igapäevaste tööülesannete täitmisel vältimatult vajalikud, peaksid need kindlasti olema mugavad, vastupidavad ja kasutatavad erinevates tingimustes.

Elastne materjal ja ergonoomiline kuju tagavad, et kummikuid on mugav kanda ka pikkadel tööpäevadel. Tööjalatseid kasutatakse sageli karmides tingimustes, kus lisaks veele ja mudale tuleb kokku puutuda erinevate keemiliste ainetega. Sel puhul tasub kindel olla, et materjal peab niisugusele kasutusele vastu.

Voodriga termokummikud on mõeldud kasutamiseks talvistes tingimustes. Demar Farmer jalatsite jaoks pole probleem hoida jalgu soojas isegi 30 miinuskraadi juures, libisemisvastane tald aga pakub kindlust jäistes oludes.

Kummikud, mis sobivad kokku hobidega

Paljud hobid lausa nõuavad jalatseid, mis ei heitu külma ja niiskuse ees. Kalastus, jaht ja matkamine on vaid mõned tegevused, kus on kvaliteetsest kummikust palju kasu. Naastudega varustatud Torvi kummikud tagavad kindla pidamise jääl ja lumel ning on väärt valik kalastajale.

Praktilised, kaunid ja stiilsed kummikud naistele

Kummiku otstarve on selge – olla vettpidav jalanõu seal, kus kõik muud materjalid lootusetult läbi vettiks. See aga ei pea tähendama, et praktiline jalanõu peaks olema alati robustne ja stiilitu.

Paljud naiste kummikud on kauni disainiga ning kantavad kasvõi linnatänaval - vaata inspiratsioonigaleriid vogue.fr.

Sobivad nii aiamaale kui tänavale

Naiste kummikud peavad olema ühtaegu nii praktilised kui ka hea välimusega. Kvaliteetsest kummikust on abi aiamaal, ent on veelgi parem, kui neid saab kasutada ka mujal. Rõõmsad värvid ja stiilsed mustrid lubavad trendikaid kummikuid kanda ka linnatänaval.

Madala säärega Crocs naiste kummikud on tavasaapale sarnaselt stiilsed, kuid vihmaste ilmadega palju kindlam valik.

Meelepäraseid kummisaapaid leidub tänapäeval igale maitsele. Kergest materjalist Demari kummikud pakuvad mugavust ja veekindlust ning näevad jalas head välja. Termosokkide abil saab kummikuid kanda edukalt ka talvel, kui pakane kipub varbaid näpistama.

Photopointi toodete hulgast leiad rohkesti valikuid kogu perele. Vaata kindlasti üle ja tunne end hoolimata halvast ilmast mõnusalt ning mugavalt!

Jaga
Kommentaarid