Tallinna linnavolikogu esimehe kandidaadina kinnitas piirkonna juhatus riigikogu liikme ning endise tervise- ja töö- ning haridus- ja teadusministri Jevgeni Ossinovski.

Tallinna piirkonna esimehe Raimond Kaljulaidi sõnul räägib Ossinovski kasuks tema pikaajaline poliitiline ning mitme valitsuskoalitsiooni töös osalemise kogemus.

Jevgeni Ossinovski kavatseb peale linnavalitsuse ametisse nimetamist loobuda ka tööst riigikogus, et pühenduda täielikult Tallinna volikogu juhtimisele.

Kaljulaidist saab volikogus sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimees ja ta jätkab samal ajal tööd riigikogu majanduskomisjonis.

Linnaplaneerimise valdkonna eest vastutava abilinnapea kandidaat on linnaruumi teemade pikaaegne eestvedaja, endine Muinsuskaitseameti kommunikatsioonijuht ning algatuse Elav Tänav tegevjuht Madle Lippus.

Kultuurivaldkonna abilinnapea kandidaat on Teater NO99 ja Telliskivi Loomelinnaku endine tegevjuht ning Eesti kultuurkapitali ja Vene Teatri nõukogusse kuulunud Kaarel Oja, kes on töötanud viimased kaks aastat nõustamisettevõttes Miltton.

Ettevõtluse valdkonna eest vastutava abilinnapea kandidaadiks on Tallinna linnavolikogu uude koosseisu valitud Joosep Vimm, kes on siiani töötanud volikogu sotside fraktsiooni nõunikuna.

Nõmme linnaosa vanema kandidaat on samas linnaosas elav ettevõtja ning aktiivne kaitseliitlane Lauri Paeveer.

Tallinna ööelu nõunikuna kultuuri abilinnapea büroos tutvustas Raimond Kaljulaid pikaajalise kultuurikorralduse kogemusega IDA raadio eestvedajat Natalie Metsa.

Täna, 18. novembril toimub Tallinna linnavolikogu uue koosseisu avaistung, kus valitakse ametisse uus linnavolikogu esimees.