Täna liigub madalrõhulohk üle Eesti ning toob vihma, sekka ka lörtsi. Tihedam sadu saab saartel läbi keskpäeval ja pärastlõunal ka mandril. Tuul puhub öösel lõunast ja edelast, päeval pöördub läände ja loodesse. Õhutemperatuur on öösel +2..+6, päeval +4..+7 kraadi.

Reede öö hakul on korraks kuivem, kuid juba südaöö paiku on merelt liikumas uus väike pööris, mis kiiresti üle Läti itta liigub ja toob ka meile ööseks mitmele poole lörtsi ja vihma. Päeval on sajuhooge kohati, kuid juba pärastlõunal läheneb Põhjalahelt uus osatsüklon ühes tiheda vihma ja lörtsisajuga. Suurema osa ajast puhub mõõdukas läänekaare tuul, kuid õhtul tugevneb saartel kiiresti lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, rannikul kuni +5 kraadi, päeval on +2..+5, saartel ja läänerannikul +6..+10 kraadi.

Laupäeva öö hakul kihutab see osatsüklon üle Eesti itta ja toob tiheda vihma- ja lörtsisaju ning paisutab loodetuule sisemaal puhanguti üle 15, rannikul 20 m/s. Päeval on lörtsi- ja vihmahooge põhiliselt vaid idapoolsetes maakondades. Tugev loodetuul lõõtsub õhtuni, siis tõmbub tasapisi tagasi. Õhuvool pöördub loodesse ja õhutemperatuur on ööpäeva vältel +1..+6 kraadi, saartel kraad-paar enam.

Pühapäeval jätkub madalrõhuala lääneservas põhja poolt külmema õhu sissetung ning õhutemperatuur on öösel -2..+3, saarte rannikul kuni +5, päeval on +1..+6 kraadi. Kohati sajab hooti lörtsi ja vihma. Puhub valdavalt mõõdukas läänekaare tuul.

Esmaspäeva öösel teeb ilma veel madalrõhuala edelaserv. Mitmel pool sajab lund, saartel ka lörtsi ning puhub tugev loode- ja põhjatuul. Päeval tugevneb lühiajaliselt väike kõrgrõhuhari ja lumehooge on hõredamalt. Tuul nõrgeneb ja pöördub õhtul läände ja edelasse. Õhutemperatuur on -2..+3 kraadi, õhtul langeb.