Täna tõmbub kõrgrõhuala kaugemale Venemaa lõunaoblastite poole, seda üle Skandinaavia ja Soome laieneva madalrõhuala survel. Kahe rõhuala piirimail kandub läänekaarest meile soojemat õhku ning taevas kattub madala pilvekihiga. Nõrka vihma võib tibada põhiliselt Eesti lääne- ja põhjaservas. Puhub tugev edelatuul.

Õhutemperatuur tõuseb hommikuks laialdaselt üle 0 kraadi, üksnes Kagu-Eestis jääb veel napilt miinuspoolele, päevased maksimumid tõusevad Lääne-Eestis +4..+7 kraadini, idapoolsetes maakondades jääb 0..+4 kraadi piiresse.

Kolmapäeval saab Norra merel tiirutav võimas madalrõhuala Atlandilt veel täiendust ja suudab üle Läänemere ümbruse laieneda. Taevas jääb meil pilviseks ning vahetevahel sajab veidi vihma. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Edelavoolus jõudev õhumass on võrdlemisi soe ja õhutemperatuur on öösel +1..+5, saartel ja läänerannikul kuni +7, päevased maksimumid tõusevad Lääne-Eestis +5..+7, ida pool +3..+4 kraadini.

Neljapäeval liigub madalrõhulohk üle Eesti ning toob põhiliselt vihma, lörtsi võib sekka tulla põhiliselt idapoolsetes maakondades, õhtu poole ka mujal sisemaal. Tuul puhub öösel lõunast ja edelast, päeval pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel +1..+5, saartel ja läänerannikul kuni +7, päeval +4..+7 kraadi.

Reedel koondub madalrõhuala Skandinaavia põhjaalade kohale ning selle mõju Läänemere ümbrusele veidi väheneb. Ööks tihedam sadu eemaldub ja taevas selgineb, aga puhub veel tugev läänetuul. Päevaks lisandub pilvi, vihmahooge on hõredalt. Tuul pöördub edelasse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -2..+3 kraadi, päeval on +2..+6, saartel kuni +8 kraadi. Õhtul muutub sadu laialdaseks, sest Skandinaaviast keskosast on lähenemas uus madalrõhulohk, mis..

.. liigub ööl vastu laupäeva üle Eesti ning toob tiheda vihma- ja lörtsisaju. Tuul on enne keskööd võrdlemisi nõrk ja valdavalt lõunakaarest, pärast keskööd pöördub loodesse ja tõuseb järsult tugevaks, puhanguid võib hommikul sisemaal üle 15, rannikul üle 20 m/s olla. Võib tekkida uus osatsüklon, mille järel tuleb päev osaliselt selge taeva, osaliselt pilvelaamadega, millest mõnes kohas hoog vihma või lörtsi tuleb. Õhuvool pöördub põhjakaarde ning õhutemperatuur on öösel +2..+7 kraadi, saartel paar kraadi enamgi, päeval pigem langeb.

Pühapäeval jätkub põhja poolt külmema õhu sissetung ning õhutemperatuur on öösel -1..+3, saarte rannikul kuni +5, päeval on +1..+5 kraadi. Kohatised sajuhood tulevad sisemaal enam lörtsi, rannikul ikka ka vihmana alla. Põhjakaare tuul tõmbub pisut tagasi.