Ossetškini kaart ilmus Venemaa siseministeeriumi tagaotsitavate inimeste andmebaasi internetis. Tema kohta on öeldud „otsitakse taga kriminaalkoodeksi paragrahvi alusel”, vahendab Interfax.

2020. aastal teatati, et Moskva Golovinski kohus sanktsioneeris Ossetškini tagaselja vahistamise kelmuses süüdistatuna. Selle kohtuasja üksikasju ei avaldatud.

On teada, et Ossetškinile on esitatud tagaselja süüdistus kelmuses, mis on toime pandud grupi isikute poolt või eelneval kokkuleppel koos märkimisväärse kahju tekitamisega.

Ossetškin ise kirjutas sotsiaalmeedias, et sai enda tagaselja vahistamisest teada juhuslikult. Ta lahkus Venemaalt kohe pärast läbiotsimisi 2015. aasta septembris ja elab Prantsusmaal.

Tänavu sügisel teatas Ossetškin raadiojaama Ehho Moskvõ eetris, et tema organisatsioon on saanud oma valdusse ja viinud Venemaalt välja üle tuhande Föderaalse Karistuste Täideviimise Teenistuse (FSIN) videofaili, millest ilmneb piinamise süsteemne iseloom Venemaa vanglates ja eeluurimisisolaatorites. Muu hulgas avaldati videod piinamistest FSIN-i tuberkuloosihaiglas Saratovi oblastis, milles näiteks vägistati meest harjavarrega.

Meedia teatel andis vanglahaigla piinamisvideod Gulagu.net-ile üle Valgevene kodanik Sergei Saveljev, kes istus Venemaal vanglas narkokuriteo eest. Ka Saveljevi kaart ilmus hiljem Venemaa siseministeeriumi tagaotsitavate andmebaasi, aga kadus sealt varsti.