Nii jäi maandumata Finnairi lennul 1035, mis startis Helsingist kell 00.06, tegi Soome lahe ületamise järel tiiru Tallinna kohal ning suundus tagasi Vantaa lennujaama. Eelnevalt oli see lennuk ATR 72-500 käinud päeva jooksul Helsingist Oulus, Vilniuses ja Varssavis.

Sama lennunumbrit kandis Helsingist kell 2.08 startinud teine ATR-72 tüüpi lennuk, mis maandus Tallinnas kl 2.30. Täna kell kuus hommikul sõitis sama lennuk Soome tagasi.

Samuti suunati eile Helsingisse Wamos Airi laiakereline kaubalennuk Airbus 330, mis pidi õhtul kella üheksa ajal tegema Tallinnas plaanipärase peatuse tankimiseks ning meeskonna vahetuseks. Paraku tuli ka neil pärast enam kui 12tunnist lendu võtta kahe Tallinna kohal tehtud tiiru järel suund Soome.

Aasiast kaupa USAsse vedav Wamos Air kasutab sel liinil Tallinna vahemaandumiseks vähemalt aasta lõpuni. Eilne lend startis Vietnamist Ho Chi Minh Cityst ning Tallinnast pidid nad täna öösel edasi lendama Chicagosse.

Samas said eile õhtul Tallinnas maanduda Wamos Airi järel poole tunni jooksul saabunud lennukid Barcelonast, Helsingist ja Düsseldorfist, samuti hilisemad lennud.

Ka Wamos Airi Hiinast Shenzhenist tulnud kaubalennuk sai graafikujärgsest ajast pea kolm tundi hiljem Tallinnas täna maanduda, jõudes Lennart Meri lennujaama kell 5.56.

Tallinna lennujaama infotelefonilt öeldi, et kõnealused kaks lendu suunati Helsingisse ilmaolude tõttu. Rohkem lende pole Tallinnast mujale maanduma eile-täna suunatud ning ka hetkel lennujaam toimib.