„Me kõik teenime lisa covidihaiglas. Oleme pidevas kontaktis patsientidega. Meil on immuunsus ammu välja kujunenud,” selgitas üks ametist lahkunud kiirabitöötaja oma otsust RIA Novostile.

Juudi autonoomse oblasti kiirabijaama peaarst Vladislav Kogan kinnitas, et sai töötajatelt lahkumisavaldused. Samas väljendas ta kindlust, et kui need töötajad tõesti töölt lahkuvad, linn kiire arstiabita ei jää.

Juudi autonoomse oblasti peasanitaararst andis varem korralduse organiseerida kollektiivides 80% töötajate vaktsineerimine. Kui töötajal ei ole meditsiinilist põhjendust vaktsineerimisest keeldumiseks, peab tööandja ta töölt kõrvaldama.

Eile sai teatavaks, et Venemaa tervishoiu järelevalveorgan Roszdravnadzor andis oma töötajatele käsu teatada vaktsineerimisvastastest uurimiskomiteele ja prokuratuurile. Eriti käib jutt meedikutest, kes patsientidele vaktsineerimisvastast juttu räägivad.

Ametlike andmete järgi püstitati viimase ööpäevaga Venemaal taas koroonasurmade rekord, mis on nüüd 1195. Uusi nakatunuid lisandus ööpäevaga 40 217.

Jaga
Kommentaarid