Juba tootearenduse etapis keskendusime CO2-jalajälje vähendamisele. Seda nii toote, tarvikute kui ka pakendi arenduses. Uus pakend on 70 protsendi ulatuses valmistatud ringlussevõetud paberist. Sellel on keskkonnasõbralik veepõhine kate ja selle sisemuses ei ole plastkile.

Samuti täiustasime pakendi kujundust. Tegime pakendi nii väikseks, aga ka mahukaks kui võimalik. Niiviisi saab transportida võimalikult palju tööriistu samal ajal. Peale selle tarbib uus Quigo Green tänu täiustatud elektroonikale 50 protsenti vähem energiat kui tema eelkäija. Kõik need sammud aitavad vähendada CO2-heidet ja tootmisjäätmeid.

Quigo Green
  • Vähem CO2 ja jäätmeid tootmisest pakendini.
  • Uus roheline laserdiood, mis paistab veelgi paremini silma.
  • Tuttav kasutuskogemus ja veelgi parem täpsus.

Bosch töötab süsteemselt, et parandada kogu väärtusahela jätkusuutlikkust. Lõime selle jaoks spetsiaalse töörühma. See töörühm uurib ja juurutab järjepidevalt säästlikke lahendusi kogu maailmas. Muuhulgas uuritakse pakendite ja elektriliste tööriistade ringlussevõtu võimalusi. Meie peamine eesmärk on vähendada toodete CO2-jalajälge pikemas perspektiivis ja edendada ringmajandust.

Valmis kasutamiseks kohe karbist välja võttes. Lihtne ja arusaadav kasutada.

Loomulikult saab ka töödeldud plastist valmistatud Quigo Greeni juhtida juba tuttava ühenupulise süsteemiga. Avades kaitsekatte, lülitub iseloodiv ristjoonelaser automaatselt sisse ja kaks laserjoont projitseerivad seinale täpse laserristjoone. Uus, eredam roheline diood muudab laserjooned veelgi nähtavamaks. Seda ka eredas keskkonnas.

Kuni kaheteistkümne meetrise tööraadiuse ja kallutusfunktsiooniga Quigo Greeni saab kasutada paljudeks kodusteks remondi- ja kaunistamistöödeks. Piltide ja kardinapuude õigesti riputamisest köögi- ja vannitoamööbli paigaldamise ja seinte plaatimise või tapeedi panemiseni.

Quigo Green on nüüd veelgi täpsem. Nimelt ± 0,6 millimeetrit meetri kohta. Seda saab universaalse MM2-klambri abil hõlpsasti kinnitada lauaplaatidele, redelitele, riiulitele või käsipuudele. Kinnitamise teeb eriti mugavaks adapterplaat, mida saab vahemikus ± 2 cm peenreguleerida. Seetõttu ei pea universaalset klambrit iga kord uuesti paigutama.

Adapterplaadi saab kinnitada Quigo Greeni ülemisele, alumisele või tagumisele küljele. Seega võib selle paigutada ka otse lae alla, näiteks piiri tähistamiseks. Adapterplaati saab kinnitada ka standardsele 0,25-tollise keermega statiivile. Seega on mõõdiku kinnitusvõimalused eriti paindlikud.

Jaga
Kommentaarid