Miks on ketodieet nii populaarne?

Ketodieet on tänapäevane suundumus, mida eristab ebastandardne käsitlus tervislikust toitumisest ja kaalu langetamisest eri vanuses inimeste puhul. See on ainus dieet, mis sunnib keha kasutama kütusena süsivesikute asemel rasvu. Kui olete otsustanud vähendada kaalu ketodieediga, tähendab see selliste kaloririkaste toitude söömist nagu peekon, avokaado, või ja oliiviõli. Kõlab uskumatult, et sedasi on võimalik kaalu vähendada!? Siis peate vähemalt proovima!

Kuidas on võimalik kaalu vähendada, süües selliseid toite nagu lõhe, peekon, või jne?

Ketodieedis on rasvased ja rohke võiga toidud väga kasulikud, sest nendes on palju rasva ja vähe süsivesikuid. Aga ... ainult nendest sertifitseeritud ketodieedi kava koosnebki. Üks suurimaid ketodieedi müüte väidab, et keto sisaldab ainult peekonit, liha ja võid. Kahetsusväärselt sageli ebaõnnestub ketodieedi järgimine, sest seda tehakse valesti. Eksituse põhjus on vale tüüpi rasvade eelistamine. Ketodieet on äärmiselt tõhus, aga ainult siis, kui kasutate seda õigesti. Jah, ketodieet võib olla ka katsumus, mistõttu soovitatakse protsessi juhendamiseks ja planeerimiseks loodud rakendust Certified Keto Diet, mis selgitab, kuidas on võimalik peekonit ja rasvaseid toite nautides ketodieet endale kasulikuks muuta. Keto ülesanne on kahandada süsivesikute tarbimine minimaalseks ja asendada puudujääk kasuliku rasva dieediga, mis tagab kehale (süsivesikutest tekkinud) glükoosi asemel otsese kütuseallika.

Te ei pea loobuma kõigist oma lemmiktoitudest, mis on lisapõhjus ketodieedi eelistamiseks. Ketotoitude sarnasuse ja samas maitsvuse tagamiseks on palju võimalusi. Toiduplaneerija Certified Keto Diet aitab teil alati teha tervislikke valikuid toidust energia saamiseks, mistõttu muutub produktiivsus püsivamaks ja te saavutate rohkem!

Nad otsustasid toetada oma tervist ja muuta seda igaveseks Certified Keto Dieti abil

Leina (34) proovis kõiki seni loodud dieete ja süüdistas läbikukkumises kõike. Kuni ühel päeval avastas ta programmi Certified Keto Diet, mis muutis teda igaveseks.

„Ma tahtsin muutuda iseenda tervislikumaks versiooniks ja liitusin programmiga Certified Keto Diet, et seda lihtsalt paar päeva proovida. Nüüd, kui olen kaotanud 15 kilo, soovitan ma teil usaldada oma tervis ja ka kehakaal ainult professionaalide hoolde! Kui mina seda suutsin, suudate ka teie! Ketodieedi abil kaalu kaotamise juures on kõige olulisem järjekindlus ja professionaalide toetus. Uskuge mind, kui te jääte püsima sertifitseeritud ketodieedi juurde, saate soovitud tulemused ... Ma alustasin oma ketoteekonda 13. juunil 2021 ja see oli minu elu parim otsus. Pooleteise kuuga langes kaal 14 kilo ja ma loodan, et see jätkub! Te lihtsalt peate seda programmi proovima ja laskma professionaalidel end aidata.“

Robert (38) sai võimaluse teist elu alustada ja ta otsustas igavese muutuse kasuks.

Robert võitles oma kaaluga ja jojodieetide kasutamisega aastaid, kuni sattus sertifitseeritud ketodieedi juurde ning saavutas sellega tulemuse, mis siiani polnud õnnestunud. See muutis tema tervist igaveseks.

„Mul olid väga rasked tervisehäired. Pärast nädalaid haiglas ja taastumist otsustasin oma elu muuta. Otsustasin sertifitseeritud ketodieedi kasuks, sest olin kõike muud juba proovinud ja seda tulutult.

Olime abikaasaga mõlemad hämmastunud, kui lihtne oli dieeti järgida, ja ka toit maitses väga hästi. Ma arvan, et sertifitseeritud ketodieet erineb kõigist teistest seetõttu, et see pole dieet. See on täielik elustiili muutus ja toidukoolitus litsentsiga spetsialistidelt, kes on selle jaoks aastaid töötanud.

Olen kaotanud 25 kilo ja pole ennast aastaid nii hästi tundnud kui nüüd. Te ei pea olema kokk ega aktiivne asjatundja – sertifitseeritud ketodieet on loodud lihtsatele inimestele, sellistele nagu meie!“

Keto kasutamine võib olla raske, aga selle saab muuta lihtsaks ja nauditavaks, sest sertifitseeritud ketodieet on siin, et luua teie INDIVIDUAALNE toitumiskava. See pole lihtsalt dieet – see on ravim teie kehale. Esitage taotlus nüüd ja saate spetsiaalse sertifitseeritud ketodieedi paketi, mis sisaldab:

  • kiiret juurdepääsu professionaalsete toiduekspertide koostatud tervislikele väikese süsivesikute sisaldusega toidukavadele;
  • teile sobivaid kiireid ja lihtsaid retsepte;
  • kaalulangetuse nõustamist litsentsiga meditsiiniekspertidelt.

Alusta nüüd!

Jaga
Kommentaarid