Dzintarsi kvaliteetsed tooted sisaldavad kuni 90–95% looduslikke koostisosi. Tänu Dzintarsi kosmeetikale ei pea tarbijad enam valima kvaliteedi ja taskukohaste hindade vahel. Dzintars lükkab ümber levinud arvamuse, et kvaliteetne kosmeetika ja kehahooldustooted peavad tingimata olema kallid. Vastupidi, need peaksid olema kättesaadavad võimalikult paljudele, sest just selleks on need ju loodud – igaühele kasutamiseks ja nautimiseks.

Legendaarse Läti kaubamärgi Dzintars populaarseimad tooted on pika traditsiooniga huulepalsamid, universaalne kreem Nīca ja hambapastad.

Dzintarsi lemmiktoodete retseptid on ajaproovile hästi vastu pidanud. Dzintarsi kaubamärgi ajalugu ulatub aastasse 1849, mil andekas seebimeister H. A. Brieger hakkas tootma parfüüme ja seepe. Nii on Dzintarsil enam kui 170 aasta pikkused kogemused, mida on järjepidevalt täiendatud tänapäevaste teadmistega.

Kosmeetikabränd sai uue hingamise, kui 2020. aastal said ettevõtte omanikeks Skinest Group ja Anastasija Udalova. Uus brändikontseptsioon ühendab endas nii aastate jooksul loodud traditsioonilisi kui ka uuenduslikke tooteid, mis kõik vastavad tänapäeva tarbija vajadustele.

Läti kosmeetikabrändi Dzintars valikus on rohkem kui 50 toodet, sealhulgas huulepalsamid, kätekreemid, kehakreemid, šampoonid ja juuksepalsamid, dušigeelid, vedelseebid, päikesekreemid, hambapastad ning näonaha hooldussari.

Brändi nimi Dzintars tähendab merevaiku. Läänemere rannajoone ilust inspireeritud tootesarjad on saanud oma nimed Läti rannakülade järgi.

· Dubulti – kaitsev kosmeetikasari hoiab nahka tõhusalt väliste ärritajate eest.
· Dzintari – süvatoitev ja taastav tootesari hoiab naha elastsena ja toonuses.
· Kolka – niisutav tootesari aitab taastada ja säilitada naha loomuliku niiskustaseme.
· Nīca – universaalne toitev ja niisutav kreem kuivale või normaalsele nahale. Selle nime taga peitub paljudele tuttav kreem, mis varem kandis Niveja nime.
· Tūja – eriti tundlikule nahale mõeldud hooldustoodete sari ilma lisatud lõhna- ja värvaineteta hoolitseb ärritusele kalduva naha eest.

Dzintarsi looduskosmeetikat võib leida Selveri ilulaadalt, Alexelast, Depost, suurimate jaekettide kauplustest ja Dzintarsi e-poest.

Jaga
Kommentaarid