Ager, millised olid teie varasemad kehakaalu alandamise kogemused?

Olin varem dieetidest ainult halbu asju kuulnud, nii et ma ei proovinud ühtegi neist, kuigi olen alati tahtnud kilosid kaotada. Ma ei olnud valmis ennast näljutama või sööma ainult salatit ja jooma rohelisi smuutisid (naerab).

Kuidas saite teada Stockholmi dieedist? Mis ajendas teid seda proovima?

Minu lähedane sõber Imants Strads oli Stockholmi dieeti proovinud ja rääkis mulle, kui hästi ta ennast tunneb, kui lihtne on seda dieeti järgida ja kui lihtne on kaotada lisakilosid. Kui nägin tema muutust enesetundes ja välimuses, otsustasin seda ka ise proovida.

Olin varem kuulnud Stockholmi dieedi kohta palju häid asju, kuid ma ei olnud kunagi motiveeritud seda ise proovima, sest ma ei uskunud päris hästi, et midagi sellist on tõesti võimalik – kaotada kaalu lihtsalt ja kiiresti, süües samal ajal tervislikult, ilma näljutamata. Kuid kõik muutus hetkega, kui ma tõesti nägin oma sõbra muutust ja lisakilode kadumist.

Kuidas oli dieediprotsess?

Kui otsustasin hakata kasutama Stockholmi dieeti ja täita testi, siis oli minu kaal 89 kilo. Ma olin šokeeritud sellest, kui lihtne oli dieeti järgida! Sööke oli lihtne teha ja need valmisid kiiresti, olid maitsvad ja täitsid kõhtu hästi. Kõik oli nii lihtne, et ma süüdistasin ennast selles, et olin nii kaua ülekaaluline ega proovinud Stockholmi dieeti palju varem.

Minu arvates muutis programmi kasutamine ka meie pere igapäevaelu palju lihtsamaks, sest ei olnud lõputuid arutelusid selle üle, mida õhtusöögiks süüa teha, ega pidanud mõtlema, milliseid tooteid poest osta. Kava kasutamisel oli kõik ette öeldud ja meile meeldis see väga. Mulle meeldisid kõik retseptid nii väga, et lõin perekonna kokaraamatu, kus on kõik StockholmDiet.com-i retseptid, ja praegu valmistame sööke ainult sellest.

Portsjonid olid sageli nii suured, et olin pärast söömist ääreni täis. Minu arvamus, et dieet tähendab näljutamist, muutus pärast seda täielikult.

Millal hakkasid esimesi tulemusi märkama? Millised need olid?

Märkasin paari kaotatud kilo esimestel nädalatel. Kuue nädalaga olin kaotanud juba 10 kilo ja ülejäänud kilod sulasid märkamatult. Kaalulangetuskava oli nii lihtne järgida, et kaotasin 15 kilo ilma igasuguse pingutuseta!


Millised olid/on muutused pärast Stockholmi dieeti üldiselt?

Loomulikult olin ma väga rahul kaotatud kilodega, kuid pean tunnistama, et kõige rohkem olen rahul sellega, et kogu pere hakkas tervislikult, tasakaalustatult ja maitsvalt toituma. Me kõik läksime teadmatusest üle ainult StockholmDiet.com-i retseptidele! Minu tervis paranes, elurõõm naasis ja ma hakkasin isegi kandma liibuvaid särke, mida ma aastaid ei teinud.

Mida soovitaksid teistele inimestele, kes samuti soovivad kaalust alla võtta?

Ma tahaksin kõiki julgustada! Täiusliku keha, tervise ja hea enesetunde saavutamine on nii lihtne! Sa ei pea end näljutama ega jõusaalis rassima – kõik, mida sa pead tegema, on hüppama maitsvate retseptide keerisesse ja nautima protsessi! Sa isegi ei märka, kuidas üleliigsed kilod kaovad. Proovi kohe ja tee tasuta StockholmDiet.com-i test.

See pole järjekordne dieet – see on teie otsus elada paremini ilma lisakilodeta. TEHKE KOHE TASUTA TEST!

Jaga
Kommentaarid