Toobal teenis 254 valija usalduse, seljatades järgnevat kandidaati üle saja häälega. Keskerakond sai Põhja-Sakala vallas kokku kolm kohta.

Priit Toobal avaldas hiljuti Delfi erisaates, et tunneb oma Keskerakonna kriminaalse mineviku üle kahetsust.

"Ükski inimene ei tohiks ega saakski uhkust tunda, et teda on kohtus süüdi mõistetud," tõdes ta. 2015. aastal mõistis riigikohus Toobali lõplikult süüdi eraviisilisele jälitustegevusele kihutamises ja ametialases võltsimises. Ta meenutas toda perioodi. "Viimane aasta oli väga keeruline. Karussell, milles oli raske tiirelda. Tagantjärele mõtlen, et võinuks varem kõrvale astuda." Ta viitas, et jätkas ka PR-nõustajate ja osade erakonnakaaslaste soovil. "Rääkisin sellist juttu, mis sel hetkel vajalik."

Tagatippu otsustas riigikohus mullu suvel, et Keskerakond pidi kandma riigieelarvesse 110 110 eurot keelatud annetust, mille Toobal 2014–15 erakonna kontole kandis.

Edgar Savisaar raius nelja aasta eest, et on puhas kui prillikivi. Toobal aga teda ennast puudutavate otsustega ei vaidle ja tõdeb, et Eesti on õigusriik. "Olen karistuse ära kandnud ja püüdnud eluga edasi minna. Isegi poliitikud on väärt teist võimalust."