Miks on EKRE valimispeol restoranis Chicago surmtõsine meeleolu?

„Ma arvan, et konservatiivid on sellised inimesed, kes peavad esmaspäeval tööle minema,“ ütles Helme. „Me ju alles ootame tulemusi, mõned protsendid on loetud. Inimesed on väga ränga pingutusega just ühele poole saanud.“

Helme ei välistanud, et EKRE peol hakatakse täna ka tantsu lööma. Tema ise pani nimelt playlist’i kokku, mis võiks tema arvates seda soodustada.

Rääkisite ETV valimisdebatil vaktsineerimisest ja muudest asjadest, mis on väga üleriigilised. Miks te ei rääkinud Tallinna asjadest? Kas te ei tahagi siin valituks saada?

„Ma oleks hea meelega rääkinud Tallinna asjadest, mis on teemad, mis korda lähevad inimestele,“ sõnas Helme. Ta lisas, et teda vihastab see, et selles kampaanias peetud linnapeakandidaatide debattides tegeletakse nina nokkimise ja nišiteemadega, mitte aga suurte teemadega – riigisisese immigratsiooniga, kus liigutakse maapiirkondadest Tallinnasse.

Helme loetles veel mitu teemat, mis tema arvates on kohalike omavalitsuste teemad, kuid mida piisavalt ei puudutatud. Täpsemaid seisukohti saab kuulda videost.