Delfi TV valimiste otsesaade alustab pühapäeva õhtul kell 20.45. Eesti Päevalehe ajakirjanik Kärt Anvelti ja tema Eesti Ekspressi kolleeg Joosep Tiksi juhitavas saates jälgitakse valimistulemuste saabumist üle Eestimaa, pakutakse värskeid analüüse, tehakse otselülitusi erakondade peopaikadesse ning võõrustatakse külalisi. Nende seast leiab tipp-poliitikud eesotsas peaminister Kaja Kallase ja Tallinna linnapea Mihhail Kõlvartiga, Ekspress Meedia väljaannete peatoimetajaid ja poliitikaajakirjanikke nagu Vilja Kiisler, Urmo Soonvald, Erik Moora, Heidit Kaio ja Hindrek Riikoja, aga kommentaatoritena astuvad üles ka Juhan Kivirähk, Andrus Kivirähk, Janek Mäggi, Alari Rammo, Tarmo Jüristo, Märt Koik.

Pühapäeval pärast kella 20, kui valimiskomisjonid asuvad avaldama tulemusi, leiab reaalajas uuenevad andmed kõikidest valdadest-linnadest ja kandidaatide kohta nii Delfi avalehelt kui ka valimiste erilehelt delfi.ee/valimised2021.

Pühapäeva hommikul alustab Delfis valimiste otseblogi, mis vahendab kuni esmaspäeva varahommikuni värskeid uudiseid, kilde ja muljeid kohtadelt üle Eestimaa, õhtul juba tulemuste saabumist koos kommentaaridega ning muljeid erakondade peopaikadest.