Küsitlus puudutas inimeste eelistusi riigikogu valimistel ja sellele vastas tuhat täisealist Eesti kodanikku. Tulemuste esitlemisel eemaldati "ei oska öelda" vastajate osakaal selliseid vastajaid oli oktoobris 27 protsenti (septembris 34) ehk valimiste lähenedes on inimestel tekkinud selged eelistused.

Kõige populaarsem erakond on jätkuvalt Reformierakond, mida toetas sarnaselt septembrile 24 protsenti täisealistest valimiseelistust omavatest Eesti kodanikest.

Samas on Reformierakonna edumaa populaarsuselt järgmise erakonna EKRE ees äärmiselt napp. EKRE-t toetas 23 protsenti.

Populaarsuselt kolmas erakond on Keskerakond 19 protsendiga, kuu varem oli Keskerakonnal toetajaid 17 protsenti.

Neljandal kohal oli Eesti 200 13-protsendilise toetusega. Nende toetus on võrreldes septembriga kolme protsendipunkti võrra langenud, mis on statistiliselt ainus oluline muutus erakondade toetustes.

Isamaa ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) toetus oli oktoobris võrdne mõlemal seitse protsenti. Kuu varem oli Isamaa toetus kaheksa ja SDE-l seitse protsenti.

Ülejäänud erakondade toetus jäi allapoole valimiskünnist: Rohelisi toetas kolm protsenti, Eesti Tulevikuerakonda üks protsent ning muid erakondi alla ühe protsendi valijatest. Kolm protsenti annaks oma hääle üksikkandidaadile.