Kahtlustatavana peeti kinni 51-aastane naine ja 41-aastane mees. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses. Prokuratuuri taotlusel ja kohtu loal võeti mees esialgu kaheks kuuks vahi alla.

Kriminaalmenetlust juhtiv ringkonnaprokurör Natalia Miilvee ütles Delfile, et tapmine leidis usutavasti aset augustis. "Surnukeha avastas kraavist juhuslik inimene, kes teavitas häirekeskust. Sündmuskohal tööd alustanud uurijad ja kriminalistid avastasid, et tapetu kehale olid kinnitatud raskused, et surnukeha vajuks vee alla. Kohtuarsti hinnangul viitavad surnukeha tunnused sellele, et tapmine võib olla toime pandud augustikuus," rääkis Miilvee.

"Sündmuskohal töötanud kriminalistide ja mõrvagrupi meeskonna töö tulemusena jõuti võimalike kahtlustatavateni juba sama ööpäeva jooksul. Politseinikud pidasid kinni 41-aastase mehe ja 51-aastase naise."

Vahi alla võeti varem kriminaalkorras karistatud 41-aastane mees, kelle puhul hindas prokuratuur kõrgeks ohtu uute kuritegude toimepanemiseks.

"Seni kogutud andmetel oli tapetu kahtlustatavate tuttav ja tapmiseni viis ühise alkoholi tarvitamise ajal tekkinud tüli," ütles Miilvee tapmise asjaolude kohta.