Kui loetud oli üle 99% häältest, oli SPOLU kogunud 27,62% ja peaminister Andrej Babiši partei ANO 27,28% häältest. Kolmandaks jäi Piraadipartei juhitud valimisliit 15,47% suuruse tulemusega.

Parteide arvestuses tuli esimeseks siiski ANO, mis võib saada president Miloš Zemanilt esimesena volituse valitsuskõneluste alustamiseks. Nii SPOLU kui Piraadipartei vastandusid kampaania ajal eeskätt Babiši huvikonfliktidele ja “Pandora paberites” avaldatud maksudest kõrvalehoidmise skandaalile. Mõlemad opositsiooninimekirjad eelistaksid seetõttu omavahelist koalitsiooni. Tšehhi TV eilse projektsiooni järgi saaksid nad kokku 103 parlamendikohta, millest piisaks 75 kohta saanud ANO kukutamiseks.

Parlamendist jäid esimest korda välja varem Babiši koalitsiooni toetanud kommunistid, kes ei suutnud ületada 5% valimiskünnist. Samuti jäi esialgse tulemuse järgi välja Babišiga koalitsioonis olnud sotsiaaldemokraadid. Tema potentsiaalseks uueks liitlaseks võib pidada paremäärmuslikku SPD-d, mis kogus 10% häältest.