Politsei- ja piirivalveameti (PPA) valvepressiesindaja Leana Loide ütles Delfile, et öösel kella 4.20 paiku teatati liiklusõnnetusest Põhja-Tallinnas Ristiku tänaval, kus sõiduautoga Hyundai sõideti vastu tänavavalgustuse posti.

Tunnistajate sõnul sõitis auto suurel kiirusel kurvi ja paiskus vastu posti. Juht pages sündmuskohalt enne politsei saabumist ja saadi kätte alles hiljem, väitsid kohalikud elanikud.

Tänavavalgustuse posti rammimise tõttu mattusid lähedalasuvad tänavad pimedusse.

Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Bolt kaalub autodesse alkoluku paigaldamist

Viimasel ajal juhtub pea iga nädal mõne Bolt Drive autoga õnnetus, üldjuhul on juht joobes. Bolt Drive suunajuht Lukas Yla ütles septembri lõpus Ärilehele, et Boltil on absoluutne nulltolerants joobes juhtimisele.

Ta selgitas: "Alkoholijoobes sõitjad blokeeritakse Bolti platvormilt koheselt ja neid trahvitakse vastavalt Bolt Drive’i kasutustingimustele. Lisaks vastutab juht purjus sõitmise korral isiklikult kõikide kahjude hüvitamise eest."

"Analüüsime viimaste päevade õnnetusi põhjalikult ja kaalume erinevate tehnoloogiliste võimaluste kasutuselevõtmist, mis aitaksid inimeste liikluskäitumist parandada, sealhulgas näiteks alkoluku kasutusele võtmise võimalus," avaldas Yla.