Milline oli sinu varasem salenemiskogemus?

Olen võidelnud liigse ülekaaluga juba pikemat aega. Loomulikult alustasin toiduportsjonite vähendamisega. Proovisin kõiki traditsioonilisi meetodeid. Seejärel proovisin isegi Dukani dieeti, aga see oli nii kohutav, et teist korda poleks ma midagi sellist enam ette võtnud – ma ei soovita seda kogemust mitte kellelegi! Kohe, kui ma dieedi lõpetasin, tuli ülekaal koos lisakilodega tagasi. Aja möödudes sain aru, et ma ei suuda kaaluprobleemi ilma professionaalse abita lahendada ...

Kuidas jõudsid otsuseni saleneda Stockholmi toitumiskavaga?

Analüüsid näitasid, et mu kolesteroolitase on tõusnud, mis tähendab, et mul on suur risk haigestuda südame- ja veresoonkonna haigustesse. Mul valutas sageli selg, jalgadel hakkasid tekkima veenilaiendid ja trepist üles minnes hingeldasin. Juba mõnda aega ei suutnud ma end peeglist vaadata ... Viimane tilk karikasse oli puhkusereis, pärast mida oli piinlik teistele pilte näidata – nägin seal vaid oma ülekaalu.

Kuidas said teada Stockholmi dieedist?

Stockholmi dieet on olnud juba päris kaua populaarne ja ma tahtsin seda kindlasti proovida. Ükskord nägin internetis väga soodsat pakkumist ja otsustasin programmiga kohe liituda.

Kuidas õnnestus dieedi järgimine?

See on väga läbimõeldud ja tervislik dieet. Mul ei olnud kordagi näljatunnet ega isu ühegi keelatud toote järele, sest selliseid seal lihtsalt polnud.

Mulle tundus see mugav ja lihtne, sest kõik oli ette ära öeldud – seda kõike oli vaja ainult täita ja tunda rõõmu tulemuste üle. Te muidugi ei usu seda, aga juba pärast esimest nädalat olid tulemused näha, kui kaal oli langenud 4 kilo võrra. See oli suurim stiimul jätkamiseks. Nüüdseks olen vabanenud 20 kilost. See on nagu terve bensiinikanister, mida ma ei pea enam endaga kaasas kandma! Salenemisega on kadunud ka minu terviseprobleemid – analüüsid on paremad kui kunagi varem. Dieedi järgimise ajal ei ole ma kordagi olnud külmetunud!

Inimesed, kes on minu positiivseid muutusi näinud, tulevad juurde ja paluvad, et ma neile oma saladuse avaldaksin. Nüüd saan iga päev komplimente, sest ma võin lõpuks ometi kanda ka selliseid riideid, mis minu keha esile tõstavad. Mu poeg ütleb lausa, et ma näen kümme aastat noorem välja.

Olen väga rõõmus, et otsustasin tol saatuslikul päeval proovida viimaks ka Stockholmi dieeti.

Kas soovitaksid ka teistel inimestel Stockholmi dieeti proovida?

Me kõik väärime võimalust saada endale sale keha. Võtke kaalust alla eelkõige iseenda, mitte kellegi teise pärast. Stockholmi dieet on parim abimees, mistõttu soovitan alustada kohe.

See pole järjekordne dieet – see on sinu otsus elada paremini ilma lisakilodeta. TEE KOHE TASUTA TEST!

Jaga
Kommentaarid