Video esimeses episoodis on näha, kus kolmapäeva õhtupoolikul mõõtis liiklusjärelevalvekeskuse patrull vastu liikuva mootorratta kiiruseks 97 km/h. Mootorrattale järgnedes eiras juht kohustuslikku peatumismärguannet ja peatati mõne aja pärast Pirita väikestel tänavatel. 36-aastase juhi selgituste kohaselt proovis ta värskelt ostetud mootorratast ja „ei pannud“ peatumismärguannet tähele. Liiklusjärelvalvekeskus lisas oma postituses, et hinnang mootorratturi tegudele antakse pärast menetluse läbiviimist.

Teine vahejuhtum leidis aset samuti kolmapäeval, kui juhtimisõiguseta 24-aastane mootorrattur põhjustas Reidi teel liiklusõnnetuse. Sündmuskohalt lahkudes jäi mootorrattur silma piirkonnas liikuvatele Tallinna kordoni piirivalvuritele. Ka selles olukorras proovis juht vastutusest kõrvale hiilida. Täna andis mees oma tegudest selgitusi juba Harju Maakohtus. Liiklusjärelvalvekeskus kirjutas oma ühismeedia postituses, et kohtuotsuse kohaselt saab juht oma tegude üle pikemat aega järele mõelda juba Kinnipidamiskeskuses.

Liiklusjärelvalvekeskus paneb kõigile liiklejatele südamele, et kohustusliku peatumismärguande eiramine on üks raskemaid rikkumisi, sest juht seab lisaks endale ohtu ka teised liiklejad.