Mehed ei nuta: Anett Kontaveit jõudis uuele tasemele? Suur korvpallihooaja eelvaade!
Uus tase või ärme rutta sündmustest ette? Anett Kontaveit võitis võimsalt Ostrava turniiri.

1x
00:00

Delfi Erisaade: Kas meediapeks viis EKRE esimeseks? Erik Moora: oled loll, kui EKRE-t kajastad. Ja loll, kui seda ei tee
Eesti Konservatiivne rahvaerakond läks esmakordselt arvamusküsitlustes juhtima ning see ei pruugi olla veel üldsegi tema lagi.

1x
00:00

Delfi erisaated: Eksperdid toovad välja olulisi põhjuseid, miks laiu maanteid vaja on. Ühiskonna ootus on suur.
Eesti teede tulevikku puudutavas podcastis on külas Eesti Taristuehituse Liidu juhatuse liige ja teede-ehitusettevõtte Verston juht Veiko Veskimäe ja TTÜ transpordi planeerimise professor Dago Antov. Jutuks tuleb see, miks meil üldse 2+2 maanteid vaja on. Põhjuseid on palju.

1x
00:00

Vaimse tervise heaks: Loodusapteek. Kuidas ravimtaimedega vaimset tervist turgutada?Eestimaa loodus on tulvil ravitoimega taimi, mis võivad aidata sul olla terve ning hoolitseda oma tervise eest loomulikul viisil. Ravimtaimed võiksid olla üks osa strateegiast, kuidas elus tõusude ja mõõnadega toime tulla.

1x
00:00

Istmesoojendus: UK-s on kütus otsakorral
Uudiseid on nädalaga tulnud palju: Rivian avaldas oma kliendiprogrammi, Tesla avas Baltikumi esimese superlaadija, Corvette saab uued mootorid ja varsti ka midagi ootamatut, Polestar läheb börsile, Ühendkuningriigis on kütus otsakorral, Eestis jääb diisli aktsiisitõus ära ja palju veelgi.

1x
00:00

Delfi Taskus on ligi 50 erinevat saateformaati, mida juhivad professionaalsed ajakirjanikud ning mitmed koostööpartnerid. Podcast´id leiad Delfi Tasku lehelt ja kõikidest suurtematest rakendustest: Spotify, Apple Podcast, Soundcloud, Castbox jne. Trüki otsingusse Delfi Tasku ja vali välja oma lemmikud ning hakka jälgijaks. Nii jõuavad uued saated esimesena sinuni.