Põnevad vibraatorid, seksinukud, vallatud kingitused … Vaatame lähemalt, millised erootikapoed magamistuppa vürtsi toovad.

Erootikapoe Must Panter e-pood — täis vallatuid tooteid naistele ja meestele

Need on meie kolm hitt-toodet, mis pühivad sügispimedast magamistoast tolmu ja aitavad viia sinu naudingud uutesse kõrgustesse.

Clit Therapy sõrmevibraator + Liona by Moma vedel vibraator — vedel vibraator on pöörane. See teeb kliitori uskumatult tundlikuks. Kõditavad sensatsioonid sööstavad üle kogu kliitori ja häbememokkade. Püksikud lähevad iseenesest märjaks, nagu teismelisena ulakaid mõtteid mõeldes. Kui vedel vibraator juba peal, siis enam tagasiteed pole. Mõelda vaid, kui võimas oleks vedelat vibraatorit koos partneriga proovida?

Treeni tupelihased trimmi Enjoy tupekuuliga, naudi tugevamaid orgasme ja paku kallimale tihedamat tunnet. Nüüd soodushinnaga vaid 7,99 eurot.

Rock Hardi erektsioonikapslid + Godessi vedel vibraator — midagi paaridele eriti ulakateks hetkedeks. Mis oleks erutavam kui võimas erektsioon, mis kulmineerub temakese võimsa orgasmiga? Komplektist leiad Godessi vedela vibraatori ja Rock Hardi erektsioonikapslid.

Vaata kogu meie valikut e-poes.

Vallatuid naudinguid!
Must Panter

Wildberry e-pood — koht, mille abil saad ellu viia ka enda vallatuimad unistused

Juba üle viie aasta tegutsenud Wildberry e-pood koondab erineva suunitlusega e-poode, nagu seksinukud.ee ja erektsiooniabi.ee. Kogu valik on loomulikult Wildberry poes olemas, meilt on võimalik leida nii vibraatoreid naistele kui ka masturbaatoreid meestele. Samuti truu kaaslase kogu eluks. Täiendame Wildberry e-poes pidevalt ka kingiideede valikut ja hiljuti alustasime koolituste pakkumisega.

Oleme üks väga vähestest poodidest, kes pakub tasuta tarnet sõltumata ostutellimusest. Oleme valmis ka otse laost kliendile tooteid väljastama, seda siis eelnevalt kokku leppides.

Wildberry poole võib alati pöörduda, püüame aidata.

Tee endale konto ning ole uute toodete ja värskete uudistega kursis ka Facebookis.


DESIREE — suurepärane kaubavalik ja professionaalne klienditeenindus

Juba 16 aastat on Tartus Tiigi tänaval tegutsenud erootikapood Desiree. Tegemist on regiooni suurima ja vanima sellise poega ning aja jooksul on õpitud tundma klientide peamisi soove ja vajadusi. Poes on olnud normiks diskreetne ja professionaalne klienditeenindus, kus ükski küsimus pole tabu ega liigne. Lisaks on tavakaupluses võimalik tutvuda tootenäidistega, katsuda materjali omadusi ja näha nende tegelikku suurust.

Kaupluses pakutakse tooteid hinnatundlikule meelele ja ka rafineeritud maitsele ning trenditeadlikule kliendile. Just seetõttu on olemas nii soodsad Hispaania päritolu Actuali kondoomid kui ka LELO tooted.

Tühjade kätega ei tohiks Desireest lahkuda keegi, sest Desirees on erootikakaupu igale maitsele ja igasse voodisse. Eriti suures valikus on brändi Beauty Night naiste erootilist pesu ja Pretty Love’i lelusid, mis on väga hea hinna ja kvaliteedi suhtega. Kindlasti peaks olema voodis käepärast mõni libesti. Desirees on populaarsemad X-MANi silikoonipõhised libestid ja SwissNavy pumbatavas pudelis libestid. Eriti selle firma naistele suunatud Desire sarja tooted on saanud klientide käest kiidusõnu. Igaks juhuks võiks olemas olla ka ergutavaid ja erutust suurendavaid vahendeid, nt Orgie seeria tooteid.

Omandatud kogemuste varal võtab Desiree kollektiiv julguse avada Eesti ühes suurimas magamistoas — Annelinnas — oktoobrikuus oma erootikapoe Annelinna Erootikapood. Pood peaks Annelinna südames olema kergesti leitav, sest teisel pool Kalda teed on uksi avamas ka toidupood Lidl. Külastust hõlbustab maja ees olev parkla ja bussipeatuste lähedus. Esialgu on küll nii, et mõned tootesarjad (nt Lelo ja BN-i tooted) on saadaval ainult Tiigi tänaval, ent kindlasti katsetame Annelinnas peatselt mõne uuema pesusarja ja tooteseeriaga, mis laiendaks müüdavat sortimenti ning vastaks paremini Annelinna elanike soovidele ja ootustele. Pood asub aadressil Kalda tee 30, saame olema avatud esmaspäevast laupäevani kell 11–21.

Ent kui Tartusse lähiajal siiski asja pole või tegemist on loomult tagasihoidlikuma kliendiga, siis on võimalik külastada ka e-poodi www.desirees.ee. Tihtipeale ongi klient omale meelepärase toote just e-poes välja valinud, aga soovib seda enne ostmist siiski oma silmaga üle vaadata ja toote omadusi käega katsuda. Inimese enda tunnetus mingi toote osas, eriti selles valdkonnas, võib olla reaalsuses täiesti erinev mõnes reklaamis nähtust.

Tule Desireele külla Tartusse, Tiigi 57 või Kalda tee 30. Külasta ka Desiree e-poodi www.desirees.ee.


Jaga
Kommentaarid