Intsident leidis aset üleeile, 19. septembri pärastlõunal. Turvafirma G4S sõnul oli selle initsiaatoriks videos turvameest korduvalt rünnanud naine.

"Sündmus sai alguse sellest, et naine häiris Pärnu bussijaamas viibinud inimesi ja turvamees palus tal bussijaamast lahkuda," ütles G4S Eesti kommunikatsioonijuht Maxim Tuul.

Lähemalt G4S juhtumit ei kommenteerinud ega turvamehe käitumisele hinnangut ei andnud. Küll aga on turvamees töö täpsemate asjaolude selgumiseni töölt kõrvaldatud.

"Täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks teeme koostööd politseiga," kommenteeris G4S.

Samuti ei soostunud juhtumit täpsemalt kommenteerima ega sellest turvakaamera salvestist jagama Pärnu bussijaam. "Leppisime turvafirmaga kokku, et bussijaam ei anna küsitud juhtumi kohta ühtegi kommentaari," sõnas Pärnu Ühistranspordikeskuse arendusjuht Taimo Tammeleht.

Politsei võtab osapooltega ühendust

Ka politseil pole hetkel juhtumi kohta palju infot jagada. "Politseile on laekunud info, et pühapäeval kella 14 ajal tekkis Pärnu bussijaamas konflikt kahe inimese vahel – bussijaama turvatöötaja ja ühe naise vahel. Hetkel tegeleb politsei juhtunu asjaolude täpsustamisega, sealhulgas tuvastatakse osapooled ning võetakse nendega ühendust," kommenteeris Pärnu politseijaoskonna juhtivuurija Ago Kärtmann.