Medvedevi osalusel oli Ühtse Venemaa keskkontoris Moskvas plaanis üritus alates kella 21-st. Tegemist on Medvedevi jaoks traditsioonilise üritusega pärast erinevaid valimisi, mis pole alates sellise formaadi tekkimisest seni veel kunagi ära jäänud, vahendab RBK.

2016. aasta duumavalimiste järel saabus Ühtse Venemaa kontorisse lisaks Medvedevile ka Venemaa president Vladimir Putin.

Ühtse Venemaa esindajad selgitasid ajakirjanikele, et kõik viidi üle teise kohta – erakonna ühiskondliku toetuse staapi. Medvedevi kohalolu ei olnud seal aga üldse plaanis ja vastavalt sellele ta sinna ka ei ilmunud. Hiljem selgitas Ühtse Venemaa peanõukogu sekretär Andrei Turtšak, et Medvedev haigestus ja tal on tugev köha.

Algselt teatati, et üritusel Ühtse Venemaa ühiskondliku toetuse staabis osalevad erakonna valimisnimekirja esinumbrid kaitseminister Sergei Šoigu, välisminister Sergei Lavrov, Kommunarka haigla juht Deniss Protsenko, fondi Talent ja Edu juht Jelena Šmeljova ja laste õiguste volinik Anna Kuznetsova. Šoigu ja Lavrov aga kohale ei ilmunud.