Kas oled juba proovinud Shokoboxi šokolaade ja komme? Need on tõenäoliselt parimad ärikingitused, sest sobivad magusaks visiitkaardiks igale ettevõttele, olenemata tegevusalast.

Tihtipeale valitakse ärikingituseks mõni logoga pastapliiats (millest ükski nagunii korralikult ei kirjuta) või teine sama igav tarbeese. Tegelikult on kõige paremad kingitused need, mis loovad elamusi, näiteks pakuvad midagi head ka meeltele. Ning mis oleks veel parem kui hästi läbimõeldud, ühtaegu nii kauni disainiga, isikupärane kui ka mõnusaid maitsenaudinguid loov kingitus!

Sukeldume nüüd üheskoos korraks Shokoboxi magusate ahvatluste maailma ja võib-olla leiad toredaid ideid, kuidas järgmisel korral häid inimesi üllatada.

Tasuta magus firmakingituste näidiskomplekt aitab otsustada

Magusad kingitused on meeldejäävad, lihtsad ja pakuvad saajale alati üllatust ning rõõmu. Kui sa ei tea, milline ärimaiustus võiks ettevõttele kõige paremini sobida, siis soovitame tellida tasuta näidiskomplekti, mille abil saab tutvuda erinevate Shokoboxi toodetega ja nende maitsetega. Võimalik on tasuta tellida ka just sinu ettevõtte logo või sõnumiga näidismaius.

Shokoboxi laias valikus on enam kui 100 erinevat ärimaiust, mille hulgast leiad enda jaoks sobivaima toote, mis aitaks täide viia ettevõtte eesmärke.

„Tooted on soodsad, kuid väga hea kvaliteediga, meeldejäävad ja lihtsad. Tegemist on kingitusega, mis sobib igale poole, kuna seda on väga lihtne kaasas kanda,“ kirjeldab Shokoboxi esindaja Konstantin Kekišev.

Ta lisab, et kõik toorained, mida toodete valmistamisel kasutatakse, on tulnud sertifitseeritud tehastest. „Valmistame ärimaiuseid üksnes parima kvaliteediga šokolaadist.“


Kus on ärimaiustuste kasutamine hea idee?

Ärielus on rohkesti olukordi, kus ärimaiustused aitavad luua lisaväärtust, pakkuda üllatust ja tekitada häid emotsioone.

Näiteks sobivad magusad meened suurepäraselt:

  • kingituseks (ükskõik mis puhul nt äripartneritele või töötajatele);
  • vastuvõtulauale, koosolekule;
  • niisama kohvitassi kõrvale;
  • näitustel ja messidel kasutamiseks;
  • „Aitäh!“ ütlemiseks ja teisteks headeks soovideks;
  • lisaüllatuseks postipaki sisse.

Firmakingituste peamine eesmärk on brändi tutvustamine meeldejääval viisil. Eristumiseks ja silmapaistmiseks ei olegi teinekord vaja midagi väga suurt, vaid hoopis nutikat ja tabavat.

Võimalik, et just pisike ärimaius koos heade soovide ja sõbraliku suhtumisega loob täiusliku koosluse, mis mõjub motiveerivalt ning jääb inimestele kauaks meelde. Magus ettevõtte logoga disainitud kingitus on paljudes olukordades just see, mis muudab hea kohtumise veelgi vabamaks ja rõõmsamaks.

Millised maiustused valida ärikingituseks?

Niisiis on ärimaiustuste kasutusele võtmine kahtlemata vahva otsus, kuid järgmisena tekib küsimus, millised neist valida. Shokoboxi e-poes on seitse tootekategooriat: šokolaaditahvlid, kommid, šokolaadikarbid, kommikarbid, närimiskummid, premium-tooted, teega tooted.

Šokolaadi- või kommikarp või lihtsalt kommid?

Nägusate šokolaadi- ja kommikarpide valik on Shokoboxil samuti rikkalik. Karbitäis magusat sobib suurepäraselt kingituseks tähtpäevade ja muude oluliste sündmuste puhul (naistepäev, jõulud, sünnipäev jne).

Üks populaarsemaid ärikingitusi läbi aegade on olnud ettevõtte sümboolikaga kaunistatud kommid. Kommikauss koosolekulaual võib mõjuda küll väga tavapäraselt, kuid tasub meeles pidada, et ülisuure eelise annab kommide väga hea kvaliteet – ainulaadsus, kena disain ja ahvatlev maitseelamus üheskoos.

Kompvek logoga on universaalne ja samal ajal nutikas ning armas lahendus, mis sobib pea kõikide valdkondadega. Komme on lihtne igale poole kaasa võtta, näiteks messile või muudele üritustele, kus firma on esindatud. Maiustuste saajad rõõmustavad igal juhul!

Šokolaad on alati kindla peale minek

Kellele ei meeldiks suussulav šokolaad? Firma nime ja logoga (moodustades ettevõtte imago) disainitud šokolaad on justkui visiitkaart, mille puhul on nii ahvatlev sisu kui ka läbimõeldud ümbris meeldejäävas kooskõlas.


Shokoboxi tootekataloogis on esindatud nii karbi sisse pandud suurem šokolaaditahvel (300 g), aga ka väiksemad, 20-, 10- või isegi 5-grammised šokolaadimaiused.
Võimalusi on kõigile, ka neile, kes otsivad eksklusiivsemaid ja pisut teistsuguseid lahendusi.

Ka maitse puhul saab teha valikuid. Võimalik on tellida kas tume šokolaad või piimašokolaad.

Kellele meeldiks oma koostööpartneritele pakkuda värskendavat maitseelamust, saab tellida firmakingituseks piparmündimaitselise šokolaadi.

Aitame teil eristuda ja häid inimesi rõõmustada!

Jaga
Kommentaarid