Võrk selgitas, et keskkriminaalpolitsei esitas talle eelmisel nädalal kahtlustuse selles, et on andnud Keskerakonnale tehtud annetuse uurimises teadlikult valeütlusi.

Võrk ei tunnista end süüdi. Ta kinnitas, et ei mäleta kõnealusest telefonivestlusest midagi.

Kahtlustuse kohaselt on Keskerakonna naiskogu liige rääkinud Võrguga ühe telefonikõne jooksul annetusest ja annetuse teinud Jana-Helen Juhastest. Võrk seda aga ei mäletanud. Niisiis andis ta politseile ütluse, milles sõnas, et sellist vestlust pole olnud. Võrk ütles aga pressikonverentsil mitmel korral, et tema lihtsalt ei mäletanud seda, sest vestlus olevat aset leidnud möödunud aasta 31. mail.

Tallinna abilinnapea kohalt ta tagasi astuda ei plaani. Pressikonverentsil samuti esinenud linnapea Mihhail Kõlvart kinnitas, et kõnealune kaasus ei ole kuidagi seotud abilinnapea tööga, linnavalitsuse tööga ega korruptsiooniga.

Kui Kõlvart ja Võrk väljusid hotellist, kus toimus pressikonverents, ootas neid ees Isamaa aseesimees Urmas Reinsalu, kes väljendas linnapeale kahetsust, et kahtlustusest hoolimata jätkab Võrk abilinnapea ametis.