Vähe sellest, mõlemad mehed on temaga üsna samasugust nägu. Erinev on ainult isanimi.

Erinevalt linnavolinik Višnevskist on ülejäänud kaks Višnevskit avalikkusele tundmatud. Üks neist tegeleb automüügiga, teine töötab vähetähtsa nõunikuna partei Ühendatud Venemaa ridades. Tegu pole siiski imeliku juhusega, kuna mõlemad Višnevski vastased vahetasid nime ära alles hiljuti, enne septembri valimisi.

Selliste nimekaimude teeneid on Vene opositsionääride häältesaagi lahjendamiseks kasutatud varemgi. Uudne on aga see, kui sarnased on kaks liba-Višnevskit õige kandidaadiga. “Nad on kasvatanud endale habeme ja vuntsid ja tundub, et nende fotosid on töödeldud,” kommenteeris valimiskomisjonile esitatud fotosid Višnevski ise.

RFE/RL üritas helistada Ühtse Venemaa ametnikust Višnevskile, kelle nimi oli veel hiljuti Viktor Bõkov. Too aga keeldus kommentaaridest. “Kust te selle numbri saite?” küsis eks-Bõkov enne toru ärapanemist. “Kas te ei tea, et on ebaeetiline mulle ilma ülemuse loata helistada?”

Föderaalse valimiskomisjoni juht Ella Pamfilova ütles ajalehele Kommersant, et peab sellist käitumist ebaeetiliseks ning see olevat tingitud liiga liberaalsetest valimisseadustest. Pamfilova sõnul üritab ta pärast valimisi võtta samme seaduse muutmiseks.