Miks MonaocFit.com ja mitte mõni muu välismaine programm?

MonacoFit.com on Baltikumis loodud kaalulangetamisprogramm, mis ühendab endas professionaalsed teadmised ja kogemused, kuidas kõige lihtsamalt ja maitsvamalt ülekaalust vabaneda! Programm kohandab ja koostab kava vastavalt teie eesmärgile. Nagu tavalises vestluses toitumisnõustaja ja treeneriga, vastate MonacoFit.com-i programmis küsimustele olemasolevate harjumuste ja eesmärgi kohta, mida soovite saavutada. Seejärel koostatakse individuaalne kava, et tulemus oleks hõlpsasti ja kiiresti saavutatav. Programm põhineb MonacoFit.com-i toitumisnõustajate koostatud lugematutel retseptidel. Erinevalt sellest, mida tavaliselt pakuvad teised programmid, siis on MonacoFit.com-i kasutajal ka võimalus valida, milliseid tooteid ta oma toitumiskavas näha tahab või ei taha. Programm sobib ka värsketele emadele, taimetoitlastele ja lihasööjatele.

Zaiga ja Janis on vaid 2 rohkem kui 350 000 MonacoFit.com-i kasutajast, kes on otsustanud elada ilma ülekaaluta!

Zaiga langetas MonacoFit.com-i abil 18 kilogrammi ja kannab nüüd 3 numbrit väiksemaid riideid.

Janis jättis 3 kuuga hüvasti 15 kg rasvaga MonacoFit.com-i abiga!

MonacoFit.com-i treener Rolands Admidins kommenteeris:

Olen palju katsetanud, et saavutada oma parim vorm ja heaolu. Olen jälginud oma igapäevast toitumist enam kui kolm aastat ja olen aru saanud, et ainult õige toitumisega saavutame soovitud tulemuse – õige toitumisega parandame oma tervist, heaolu, väldime ja ennetame erinevaid vigastusi ning loome ilusa keha.

Mida see tegelikult tähendab, et inimene toimib oma menüüga õigesti?

Oluline on loobuda stereotüübist, et „menüü sorteerimine” tähendab, et peate sööma ainult rohelist. MonacoFit.com-i toitumiskava puhul see kindlasti nii ei ole! Saate süüa kõike, mis teile meeldib, kuid teete seda õigesti ja teie kaal langeb jätkuvalt. Teie otsustate, milline on teie toitumiskava. MonacoFit.com garanteerib, et tulemused on näha juba nädala jooksul. Andke sellele võimalus!

Millal? Nüüd! Mitte kuu aja pärast, mitte enne suve ja mitte aasta pärast, vaid täna – kohe praegu! Mida kauem te seda edasi lükkate, seda vanemaks saate.
Miks? Sest kaotate palju kilosid, aga mitte ühtegi eurot!
Mida teha? Peate otsustama kaalust alla võtta ja proovima programmi vähemalt nädal aega!

Proovige MonacoFit.com-i juba täna ja saage kohe:

+ kohandatud menüü igaks nädalapäevaks;
+ personaalne abi toitumisnõustajalt TASUTA.

Tähelepanu! Peate alustama siin ja kohe!

Jaga
Kommentaarid