Linnakupidu toob kokku Tallinna Tehnikaülikooli üliõpilased, töötajad, vilistlased ja koostööpartnerid. Päeva jooksul toimub kümneid üritusi ja päevale paneb võimsa lõppakordi suurejooneline järelpidu.

Linnakupidu on parim aeg ja koht oma õpingukaaslastega kohtumiseks ning vilistlaste kokkutuleku korraldamiseks. Ülikool leiab sobiva ruumi, katab kohvilaua ja lahendab muud korralduslikud küsimused, sinu ülesandeks jääb kunagiste kursusekaaslastega ühendust võtta ja meile oma soovist teada anda. Registreeri oma kokkutulek siin.

Ühiselt saate meenutada vanu aegu, osaleda linnaku ekskursioonil, avada oma häälepaelad Leiutajate laulu- ja tantsupeol ning loomulikult keerutada jalga õhtusel järelpeol. Tutvu linnakupeo programmiga.

Majandusteaduskond pakub täiendavat programmi kõikidele teaduskonna vilistlastele, nii majandusteaduskonnast kui ka eelnevalt liitunud struktuuriüksusest ja asutustest: Tallinna Tehnikaülikooli sotsiaalteaduskond, Tallinna Tehnikaülikooli Tallinna Kolledž, Concordia Rahvusvaheline Ülikool, Audentese Ülikool. Loe lähemalt

Kuus põhjust, miks korraldada linnakupeol kursuse kokkutulek

  1. Vilistlased, kes eelnevatel aastatel nii tegid, jäid väga rahule.
  2. Linnakupeo ajal leiab ülikool teile sobiva ruumi ja katab kohvilaua ning lahendab muud korralduslikud küsimused. Sina lihtsalt anna meile oma soovidest teada, võta vana kambaga ühendust ning tulge meenutage vanu ja planeerige uusi aegu. Registreeri oma kokkutulek siin.
  3. Kui omaaegsed naljad meenutatud, saate ühiselt linnakus ringi uudistada ja on väga võimalik, et linnakutuuril satute kohtadesse, kuhu õpingute ajal ei õnnestunud jõuda.
  4. Õhtu edenedes saate möödunud aegu meenutada tudengiorganisatsioonidevahelisi meistrivõistlusi vaadates.
  5. Leiutajate laulu- ja tantsupeol teevad kaasa Tallinna Tehnikaülikooli Kultuurikeskuse koorid, musitseerib BigBänd ning tantsulise osa eest kannab hoolt rahvatantsuansambel Kuljus. Kaasa laulda saavad kõik, nagu heal laulupeol ikka.
  6. 10 000 ruutmeetril toimuval järelpeol saate tantsida nii nagu ülikooli ajal. Kahel laval astuvad üles Anne Veski, Terminaator, Clicherik & Mäx ja muidugi TalTechi tudengitest DJ-d. Järelpeole tulemiseks on vaja osta pilet, mida saate teha siin.

Kes kokkutulekut korraldada ei soovi või vana kampa kokku ei saa, on sellegipoolest teretulnud osa saama linnakupeo ekskursioonidest, mälumängust, laulu- ja tantsupeost ning õhtusest programmist. Tule üksi, sõbra või kolleegiga, huvitav ja lõbus on igal juhul!

Linnakupeo sündmustel on vastavalt valitsuse korraldusele võimalik osaleda ainult vaktsineerimis-, läbipõdemis- või testitõendi ja isikut tõendava dokumendi alusel. Tõendi ettenäitamisel väljastatakse peahoone fuajees osalejatele käepael, millega on võimalik sündmustest osa saada. COVID-kiirtestimine toimub peopäeval ülikooli peahoone ees Juuliuse platsil kell 16.00–00.00 ja maksab 10 eurot.

Jaga
Kommentaarid