Õpilaste vaktsineerimiseks kasutatakse vaktsiini Pfizer/BioNTech Comirnaty, mida on selle vanuserühma vaktsineerimiseks soovitanud riiklik immunoprofülaktika ekspertkomisjon. Tervishoiuteenust pakuvad Ida-Tallinna Keskhaigla, Lääne-Tallinna Keskhaigla, Tallinna Kiirabi ning SA Tallinna Koolitervishoid.

Kui vaktsineerimispunkt ei ole õpilase oma koolis, võib ta minna mistahes kooli, kus vaktsineerimine on korraldatud. Lisaks õpilastele saavad koolidesse eelregistreerimata vaktsineerima minna kõik soovijad.

Vaktsineerimine toimub sel laupäeval ja pühapäeval kell 10-20ni Kesklinnas Tallinna Reaalkoolis (Estonia pst 6), Lasnamäel Tallinna Läänemere Gümnaasiumis (Vormsi 3) ja Tallinna Laagna Gümnaasiumis (Vikerlase 16), Haaberstis Tallinna Järveotsa Gümnaasiumis (Järveotsa tee 31), Mustamäel Tallinna 32. Keskkoolis (Kiili 10) ja Põhja-Tallinnas Pelgulinna Gümnaasiumis (Mulla 7).

Iga vaktsineeritu osaleb ka auhinnaloosis, mille peaauhinnaks on 30 iPadi.

Kõik Tallinna koolid on saatnud õpilastele ja lapsevanematele teavituskirja ja vanema nõusoleku vormi. Õpilane saab vaktsineerima minna koos vanemaga või vanema antud kirjaliku nõusolekuga. Nõusoleku vormi leiab ka Tallinna kodulehelt.

Esmaspäevast, 23. augustist kuni kuu lõpuni on ka Tallinna linnavalitsuse hoones (Vabaduse väljak 7) tööpäevadel kella 10-20 avatud vaktsineerimispunkt. Vaktsineerimiseks kasutatakse vaktsiini Spikevax (COVID-19 Vaccine Moderna), eelregistreerima ei pea. Tervishoiuteenust pakub linnavalitsuse vaktsineerimispunktis Confido meditsiinikeskus.