7.-8. augustil toimunud IRONMAN Tallinna võistlustel osales ligikaudu 2300 sportlast. IRONMANi distantsil osales ligi 1100 individuaalosalejat ja 29 meeskonda, kokku 59 riigist.

Pühapäevasel IRONMAN 70.3 distantsil osales ligi 900 individuaalvõistlejat ja 75 meeskonda 49 riigist. Ligi pooled osalejad on Eestist, osalejate arvu poolest järgnevad Venemaa ja Suurbritannia.
Võimsa võistluse ettevalmistamisel ja turvamisel osales enam kui 130st inimesest koosnev meeskond.

Korraldaja Aire Veskimäe ütleb, et mitmepäevasel ja mitmes kohas toimuval suurvõistlusel osutus korraldustiimi hindamatuks abiliseks Fleet Complete telefonirakendus.

Abiks nii ettevalmistusel kui võistlusel

Korraldustööd algasid juba juuli lõpust ning suurvõistlusele eelneval nädalal oli äärmiselt oluline teada, kus viibivad parajasti logistika- ja ehitustiimi liikmed. „Otsisin sobivat rakendust, mis aitaks tiimiliikmete liikumist jälgida ning Fleet Complete sobis selleks väga hästi,” meenutab korraldaja.

Võistluspäevadel fookus muutus, kuid Fleet Complete rakendus oli endiselt väga vajalik – tänu sellele oli kerge hoida kontakti saateautode ja kohtunikega ning saada infot, kui kaugel on parajasti näiteks liidrid või kui palju on aega rahulikumas tempos tulijate saabumiseni.

„Tänu sellele teavad rattarada, jooksurada, vahetusala, finiš ja muud valdkonnad, kus maal me võistlusega oleme, et olla valmis sportlaste vastuvõtmiseks või raja kokku korjamiseks,” selgitab Veskimäe.

Vähem tühja telefoniaega

„Kui varasematel aastatel on tiimiliikmete asukoha kindlakstegemine ja infovahetus olnud märksa keerulisemad, siis sel aastal kasutusele võetud Fleet Complete rakendus tegi kõik märksa kergemaks,” märgib Aire Veskimäe.

Fleet Complete kasutamine tegi tema sõnul korraldustöö oluliselt mugavamaks – näiteks jäid ära kõik „tühjad” telefonikõned, mille ainuke sisu on varasemalt olnud teada saada, kus keegi parajasti on.

Väga hea kliendisuhtlus

Aire Veskimäe ütleb, et Fleet Complete telefonirakendus töötas väga hästi ning õigustas oma kasutamist igati.

„Algul läks küll veidi aega, enne kui me selle korralikult selgeks saime. Siinjuures olid Fleet Complete inimesed meile väga suureks abiks – kõik keerulised küsimused said kiiresti ja asjatundlikult vastatud ning kõik tehniliselt keerulised olukorrad lahenesid tänu sellele kiiresti,” meenutab ta ning kinnitab, et järgmisel aastal võetakse IRONMAN Tallinn korraldamisel taas abiks Fleet Complete telefonirakendus.

Täiendavat infot Fleet Complete teenuste kohta saab telefonil +372 682 9500

Jaga
Kommentaarid