Naised, mis te arvate, miks teil varem ei õnnestunud kaalu langetada.

Diana:
Enne olin ma kindel, et ülekaal pole minu jaoks probleem. Kuid võtsin aja jooksul mitmeid kilosid juurde ja tundsin end iga päevaga järjest halvemini. Olin kuulnud mitmetest salendavatest meetoditest, kuid ma polnud pikka aega valmis midagi ette võtma.

Kristiina:
Kogesin muudatusi oma isiklikus elus ja võtsin seitsme kuuga üle 20 kilo juurde. Alguses proovisin igasuguseid erinevaid viise lisakilodest vabanemiseks – ma ei söönud õhtul pärast kella kuut, mõnda aega järgisin nii-öelda tatradieeti, lõpetasin maiustuste söömise. Kõik see oli väga raske ja tulemused tulid ainult lühikeseks ajaks. Seejärel tuli kaal tagasi.

Jekaterina:
Mõnda aega tagasi proovisin kaalu langetada, järgides Dikani dieeti, kuid see tundus ebatervislik ja ma ei saavutanud mingeid tulemusi. Mis veel hullem – selle tulemusena muutus mu nahk väga probleemseks ja varsti võtsin ka kaalus juurde.

Miks otsustasid kaalu langetada?

Diana:
Mu kolmanda lapse sünnist möödus aasta, kuid mu kaal ei muutunud. Sain aru, et lõpuks on aeg midagi muuta, seega otsustasin leida meetodi, mis annaks kiired ja efektiivsed tulemused.

Kristiina:
Poodlemine muutus minu jaoks üha valusamaks kogemuseks. Mu riided küündisid juba suuruseni 44! Igas päevas oli palju nõrkust, väsimust, isegi apaatsust. Ma polnud rahul sellega, mida peeglist nägin. Kulminatsioon saabus siis, kui kohtusin ammuste tuttavatega oma nõo peol. Nad ei tundnud mind ära – ülekaalu tõttu nägin välja nagu keegi teine, vanem naine.

Jekaterina:
Mulle tõesti ei meeldinud see, mida ma peeglist ja piltidelt nägin. Ma ei tundnud end omaenda nahas hästi, sest ma polnud enam energiline naine, keda ma mäletasin ja eelnevalt tundsin. Otsustasin leida meetodi, mis annaks kiired tulemused, sest muidu loobuksin salenemise unistusest.

Miks otsustasid seejärel StockholmDiet.com-i proovida?

Diana:
Märkasin internetis teiste inimeste positiivseid kogemusi StockholmDiet.com-iga ja loomulikult tahtsin samu tulemusi!

Kristiina:
Mu õde rääkis mulle Stockholmi dieedist, kui üks kuulus kohalik kunstnik suutis selle dieediga kaalu langetada! Seega otsustasin ise järele proovida, kuigi ausalt öeldes olin esialgu skeptiline ega uskunud, et saavutaksin sellega mingeid häid tulemusi.

Jekaterina:
Märkasin internetis inspireerivaid lugusid ja häid arvamusi. Sain teada, et ka mu vanemad hakkasid selle dieediga kaalu langetama. Kuid olin skeptiline, sest ei usu midagi enne, kui olen seda ise järele proovinud. Nii tellisingi endale oma Stockholmi dieedi plaani.

Naised, kuidas teile Stockholmi dieet meeldib?

Diana:
Mulle meeldivad väga plaanis välja pakutud erinevad tooted ja võimalus spetsialistidega tasuta suhelda, juhul kui tekib soov üks einetest välja vahetada või mõne muu probleemi puhul. Stockholmi dieediga ei tundnud ma kunagi näljatunnet ega väsimust. See oli väga lihtne! Umbes nädal hiljem olid tulemused silmanähtavad – kaal oli juba langenud ja mu enesetunne oli märgatavalt parem. See motiveeris mind jätkama ja nüüdseks olen kokku üle 22 kilo kaotanud! Tunnen end suurepäraselt!

Jekaterina:
Võrreldes teiste kaalulangetusmeetoditega, mida olen eelnevalt proovinud, on Stockholmi dieedi plaani järgimine lihtne. Tundsin ja nägin esimesi tulemusi ühe nädalaga, kui langetasin 4 kilo oma kehakaalust. Kartsin, et kaalulangus peatub, kuid seda ei juhtunud – langetasin kaalu ühtlaselt ka edaspidi ja nüüdseks olen kaotanud kokku 17 kilo. Nüüd on mul iga päev hea tuju ja mulle väga meeldib see, kuidas ma välja näen!

Kristiina:
Mind üllatas, et retseptid olid nii huvitavad ja maitsvad. Mul polnud isegi vaja maiustusi ega suupisteid, mis on plaani lisatud. Tundsin end hästi ja mis kõige olulisem – mitte kunagi näljasena. See oli minu jaoks väga oluline, sest ma kartsin enda näljutamist, mis tavaliselt kuulus teiste dieetide juurde. Pärast esimest nädalat olin kaotanud 4 kilo. See tegi mulle väga rõõmu, see ajendas alustatut jätkama. Iga päev kaalule astudes oli näha, kuidas kilod üksteise järel kaovad ... Kuu aja pärast olin kaalust alla võtnud juba 11, kuid kahe pärast juba 17 kilogrammi. See tundus uskumatu! Alguses tundus, et see võib ebaõnnestuda, kuid tulemus on suurepärane ja mis kõige tähtsam, kõik nii lühikese aja jooksul.

Nüüd on mu muutus suurejooneline – tunnen end kergelt ja enesekindlalt. Saan palju komplimente ja tunnen endaga rahulolu. Toitun tervislikult ja mitmekesiselt. Täiesti teine ​​elu!

Kas soovitaksid ka teistel inimestel Stockholmi dieeti proovida?

Diana:
Soovitan StockholmDiet.com-i programmi igaühele. Proovi seda kasvõi ainult mõned päevad. See dieet õpetab sulle, kuidas saavutada sale keha väga vähese investeeringuga.

Kristiina:
Kui sa pole rahul oma välimuse ega enesetundega, siis järgi Stockholmi dieeti ja keskendu lõpuks oma kehale. Igaüks meist väärib seda

Jekaterina:
Kui on ülekaal ja unistus kaunist kehast, siis proovi kindlasti Stockholmi dieedi! Innustagu ka sind see, kuidas mina ülekaalust vabanesin! See on tõesti lihtsam, kui sa oskad praegu ette kujutada. Alusta kohe!

Liitu dieediga täna ja saad individuaalse salenemiskava parima allahindlusega!

See pole lihtsalt üks järjekordne dieet – see on sinu otsus paremini elada – ilma lisakilodeta. ALUSTA KOHE tasuta testiga!

Jaga
Kommentaarid