Neljapäeva hilisõhtul sai politsei teate, et Põhja-Tallinnas lahkus kodust Ivan, kel on mäluprobleeme ja kes võib kõrvalise abita hätta sattuda.

Ta on kõhna kehaehitusega ja umbes 170 cm pikk. Ivanil on seljas halli värvi jope ja ruuduline pruun pluus ning jalas tumehallid spordipüksid.

Politsei patrullid otsivad meest, seni on läbi kontrollitud erinevaid kohti Kalamajast Koplini, kuhu mees võis bussisõidul suunduda. Samas on veendutud, et haiglasse kirjeldusele vastavat meest sattunud ei ole. Otsingud jätkuvad, teatas politsei öösel kl 3:30.

Reede õhtul kella 21.15 ajal sai häirekeskus teate mehelt, kes kirjeldas, et Miinisadamas on juba tundide viisi üks eakas härra ning kui ta temaga juttu tegi, olid härra vastused üsna arusaamatud. Hinnates, et mees võib abi vajada, andis ta sellest kohe hädaabinumbril teada. Politseipatrull selgitas, et tegu on 5. augustil kodust lahkunud ja kadunuks jäänud Ivaniga. Meedikud vaatasid mehe terviseseisundi üle, haiglaravi ta ei vajanud ning härra viidi tagasi koju lähedaste juurde.